Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ευχομαι ο καινουργιος χρονος να διορθωσει τα κακα του προηγουμενου ,και να απαλυνει τις καρδιες των ανθρωπων ,να τις γεμισει ευαισθησια και αγαπη για ανθρωπους αλλα και σε ολα τα αδυναμα ζωακια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
,αμα ηταν δεν θα ελεγα τιποτα
,η λιγα ισως,η πολλα και χωρις ουσια,γι'αυτο κι'εγω διαλεξα να πω και πολλα και τα καλυτερα γιατι αυτα αισθανομουν να πω
,ευχομαι με τον καιρο να σας γνωριζουν ολο και περισσοτερα ατομα για να καταλαβουν εμας που ηδη ειχαμε την τυχη αυτη
,να δουν και εκεινoi με τι ατομο οντως εχουν να κανουν και να δικαιολογηθουν επαξια τα λογια που σας λεει ο οποιος σας γνωρισε απο κοντα
,τα λογια αυτα χαριζονται κ.Νεκταρια στα ατομα που το αξιζουν
,ε λοιπον πρεπει να καταλαβετε πως πρεπει να μην σας προκαλουν διαφορα
,απλα να συνεχισετε οπως και τωρα να τα διαβαζετε και να ειστε παντα καλα γιατι αυτο θα συνεχιστει και μελλοντικα ολο και ποιο πολυ να αυξανεται
,ειμαι σιγουρος για αυτο
,φιλια και αγγαλιες απειρες στα Catakia
:cat:
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;;

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
,να ειστε καλα
,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον
:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε
,ειμαι nektarcats fan 
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Χρονια πολλα και σε σενα!
Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
98%
αλλα και οχι μονο
ειδωμεν
ειμαι σε συγχηση αλλα οχι με θεμα την επιλογη τοσο
,πρεπει να τακτοποιησω τα παντα
,και μετα θα ερθει εδω το Catobebaki μου

η τα Catobebakia μου:cat:

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναραΕυχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα
,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον
:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε
,ειμαι nektarcats fan
![]()

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

γιατι πολυ απλα τον εφαγα

αυτα

ευχαριστω

ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!!Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα![]()

Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!!

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

χεχε

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου.Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας
γιατι πολυ απλα τον εφαγα
αυτα
ευχαριστω
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτεραΠότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!!
Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!!![]()

Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!!οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου.
Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα
Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑΕ,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!!![]()
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ
Ειμαι καλος στα φωνητικα

να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρεΕιμαι καλος στα φωνητικα
να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι![]()
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα

τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια!

Συνημμένα
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να'ν τα γατακια μας καλα
κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε
το 9 το 9 καλα να φαμε!

Κι ολα τ'αδεσποτακια μας
να βρουν γοργα σπιτακια
ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν
και να μην και να μην ξαναπεινασουν

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Άσπρη, Beeb και Zbeebz
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool