Χρόνια Πολλά!!!

Xρονια πολλα και σε σενα Δημητρη μου.Ειπες πολυ καλα λογια για μενα και αμηχανια με εχει κυριευσει.Σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου.Θελω να πω για οσους δεν με γνωριζουν και διαβαζουν κατα καιρους αυτες τις εντυπωσεις ,πως δεν προσποιουμαι πραγματικα ειμαι αυτη που λενε,εγω θαλεγα μια απλη γυναικα που λατρευει οτι εμβιο κινειται γυρω μου.
Ευχομαι ο καινουργιος χρονος να διορθωσει τα κακα του προηγουμενου ,και να απαλυνει τις καρδιες των ανθρωπων ,να τις γεμισει ευαισθησια και αγαπη για ανθρωπους αλλα και σε ολα τα αδυναμα ζωακια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτα που ειπα αυτα και ειναι;),αμα ηταν δεν θα ελεγα τιποτα:P,η λιγα ισως,η πολλα και χωρις ουσια,γι'αυτο κι'εγω διαλεξα να πω και πολλα και τα καλυτερα γιατι αυτα αισθανομουν να πω:up:,ευχομαι με τον καιρο να σας γνωριζουν ολο και περισσοτερα ατομα για να καταλαβουν εμας που ηδη ειχαμε την τυχη αυτη:D,να δουν και εκεινoi με τι ατομο οντως εχουν να κανουν και να δικαιολογηθουν επαξια τα λογια που σας λεει ο οποιος σας γνωρισε απο κοντα:),τα λογια αυτα χαριζονται κ.Νεκταρια στα ατομα που το αξιζουν:happy:,ε λοιπον πρεπει να καταλαβετε πως πρεπει να μην σας προκαλουν διαφορα:rolleyes:,απλα να συνεχισετε οπως και τωρα να τα διαβαζετε και να ειστε παντα καλα γιατι αυτο θα συνεχιστει και μελλοντικα ολο και ποιο πολυ να αυξανεται:up:,ειμαι σιγουρος για αυτο:),φιλια και αγγαλιες απειρες στα Catakia:baby::cat::inlove:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημητρη μου σου ευχομαι με το καλο να ξεκινησεις την ομορφη γατοοικογενεια σου...η Νεκταρια ειναι ενας πολυ αξιολογος ανθρωπος και μια πηγη γνωσης για τις γατες....αφου η αγαπη της και η ευαισθησια της ξεχειλιζουν...

Χρονια πολλα και σε σενα!
Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;;:up:

Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη:D,να ειστε καλα:),συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:happy::baby::cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε;),ειμαι nektarcats fan :up:

Χρονια πολλα και σε σενα!
Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;;:up:

98%:lol: αλλα και οχι μονο:Pειδωμεν:happy:ειμαι σε συγχηση αλλα οχι με θεμα την επιλογη τοσο:confused:,πρεπει να τακτοποιησω τα παντα;),και μετα θα ερθει εδω το Catobebaki μου:up::baby::inlove:η τα Catobebakia μου:cat::baby::lol:

Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη:D,να ειστε καλα:),συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:happy::baby::cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε;),ειμαι nektarcats fan :up:
Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα :lol::lol:

Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας:P
γιατι πολυ απλα τον εφαγα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αυτα;)
ευχαριστω:)
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:

Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα :lol::lol:
Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!!:lol::lol:
Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!!:up::up:

Ασχετο,αλλα i love Σακη :redface:
χεχε:P

Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας:P
γιατι πολυ απλα τον εφαγα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αυτα;)
ευχαριστω:)
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:
οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου.

Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!!:lol::lol:
Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!!:up::up:
Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα:P

Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες:hmm:

οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου.

Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα:P

Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες:hmm:
Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!!:lol::lol:

Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!!:lol::lol:
το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ

το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ειμαι καλος στα φωνητικα :P
να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου:D
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι:lol:

Ειμαι καλος στα φωνητικα :P
να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου:D
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι:lol:
ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε

Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου:lol:
εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα:P
τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως:D

Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο;)) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια!:D:D:D

Συνημμένα

• Χριστουγεννα-08 058 α.jpg
    Χριστουγεννα-08 058 α.jpg
    120,4 KB · Εμφανίσεις: 7
  • Χριστουγεννα-08 078 α.jpg
    Χριστουγεννα-08 078 α.jpg
    173,8 KB · Εμφανίσεις: 8
Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε:up::up::inlove:

Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια
Να'ν τα γατακια μας καλα
κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε
το 9 το 9 καλα να φαμε!:P

Κι ολα τ'αδεσποτακια μας
να βρουν γοργα σπιτακια
ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν
και να μην και να μην ξαναπεινασουν :up:

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! :up:

Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! :up::D

Άσπρη, Beeb και Zbeebz

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back