Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.461 27-12-08 12:28 Xρονια πολλα και σε σενα Δημητρη μου.Ειπες πολυ καλα λογια για μενα και αμηχανια με εχει κυριευσει.Σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου.Θελω να πω για οσους δεν με γνωριζουν και διαβαζουν κατα καιρους αυτες τις εντυπωσεις ,πως δεν προσποιουμαι πραγματικα ειμαι αυτη που λενε,εγω θαλεγα μια απλη γυναικα που λατρευει οτι εμβιο κινειται γυρω μου. Ευχομαι ο καινουργιος χρονος να διορθωσει τα κακα του προηγουμενου ,και να απαλυνει τις καρδιες των ανθρωπων ,να τις γεμισει ευαισθησια και αγαπη για ανθρωπους αλλα και σε ολα τα αδυναμα ζωακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.462 27-12-08 21:41 Αυτα που ειπα αυτα και ειναι,αμα ηταν δεν θα ελεγα τιποτα,η λιγα ισως,η πολλα και χωρις ουσια,γι'αυτο κι'εγω διαλεξα να πω και πολλα και τα καλυτερα γιατι αυτα αισθανομουν να πω,ευχομαι με τον καιρο να σας γνωριζουν ολο και περισσοτερα ατομα για να καταλαβουν εμας που ηδη ειχαμε την τυχη αυτη,να δουν και εκεινoi με τι ατομο οντως εχουν να κανουν και να δικαιολογηθουν επαξια τα λογια που σας λεει ο οποιος σας γνωρισε απο κοντα,τα λογια αυτα χαριζονται κ.Νεκταρια στα ατομα που το αξιζουν,ε λοιπον πρεπει να καταλαβετε πως πρεπει να μην σας προκαλουν διαφορα,απλα να συνεχισετε οπως και τωρα να τα διαβαζετε και να ειστε παντα καλα γιατι αυτο θα συνεχιστει και μελλοντικα ολο και ποιο πολυ να αυξανεται,ειμαι σιγουρος για αυτο,φιλια και αγγαλιες απειρες στα Catakia:cat:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.463 27-12-08 21:44 Δημητρη μου σου ευχομαι με το καλο να ξεκινησεις την ομορφη γατοοικογενεια σου...η Νεκταρια ειναι ενας πολυ αξιολογος ανθρωπος και μια πηγη γνωσης για τις γατες....αφου η αγαπη της και η ευαισθησια της ξεχειλιζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #1.464 27-12-08 21:46 Χρονια πολλα και σε σενα! Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.465 27-12-08 21:49 Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.466 27-12-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα και σε σενα! Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... 98% αλλα και οχι μονοειδωμενειμαι σε συγχηση αλλα οχι με θεμα την επιλογη τοσο,πρεπει να τακτοποιησω τα παντα,και μετα θα ερθει εδω το Catobebaki μουη τα Catobebakia μου:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.467 28-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Click για ανάπτυξη... Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.468 28-12-08 00:30 Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #1.469 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Click για ανάπτυξη... Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.470 28-12-08 00:32 Ασχετο,αλλα i love Σακη χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.471 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Click για ανάπτυξη... Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.472 28-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xρονια πολλα και σε σενα Δημητρη μου.Ειπες πολυ καλα λογια για μενα και αμηχανια με εχει κυριευσει.Σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου.Θελω να πω για οσους δεν με γνωριζουν και διαβαζουν κατα καιρους αυτες τις εντυπωσεις ,πως δεν προσποιουμαι πραγματικα ειμαι αυτη που λενε,εγω θαλεγα μια απλη γυναικα που λατρευει οτι εμβιο κινειται γυρω μου. Ευχομαι ο καινουργιος χρονος να διορθωσει τα κακα του προηγουμενου ,και να απαλυνει τις καρδιες των ανθρωπων ,να τις γεμισει ευαισθησια και αγαπη για ανθρωπους αλλα και σε ολα τα αδυναμα ζωακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.462 27-12-08 21:41 Αυτα που ειπα αυτα και ειναι,αμα ηταν δεν θα ελεγα τιποτα,η λιγα ισως,η πολλα και χωρις ουσια,γι'αυτο κι'εγω διαλεξα να πω και πολλα και τα καλυτερα γιατι αυτα αισθανομουν να πω,ευχομαι με τον καιρο να σας γνωριζουν ολο και περισσοτερα ατομα για να καταλαβουν εμας που ηδη ειχαμε την τυχη αυτη,να δουν και εκεινoi με τι ατομο οντως εχουν να κανουν και να δικαιολογηθουν επαξια τα λογια που σας λεει ο οποιος σας γνωρισε απο κοντα,τα λογια αυτα χαριζονται κ.Νεκταρια στα ατομα που το αξιζουν,ε λοιπον πρεπει να καταλαβετε πως πρεπει να μην σας προκαλουν διαφορα,απλα να συνεχισετε οπως και τωρα να τα διαβαζετε και να ειστε παντα καλα γιατι αυτο θα συνεχιστει και μελλοντικα ολο και ποιο πολυ να αυξανεται,ειμαι σιγουρος για αυτο,φιλια και αγγαλιες απειρες στα Catakia:cat:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.463 27-12-08 21:44 Δημητρη μου σου ευχομαι με το καλο να ξεκινησεις την ομορφη γατοοικογενεια σου...η Νεκταρια ειναι ενας πολυ αξιολογος ανθρωπος και μια πηγη γνωσης για τις γατες....αφου η αγαπη της και η ευαισθησια της ξεχειλιζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #1.464 27-12-08 21:46 Χρονια πολλα και σε σενα! Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.465 27-12-08 21:49 Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.466 27-12-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα και σε σενα! Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... 98% αλλα και οχι μονοειδωμενειμαι σε συγχηση αλλα οχι με θεμα την επιλογη τοσο,πρεπει να τακτοποιησω τα παντα,και μετα θα ερθει εδω το Catobebaki μουη τα Catobebakia μου:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.467 28-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Click για ανάπτυξη... Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.468 28-12-08 00:30 Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #1.469 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Click για ανάπτυξη... Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.470 28-12-08 00:32 Ασχετο,αλλα i love Σακη χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.471 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Click για ανάπτυξη... Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.472 28-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτα που ειπα αυτα και ειναι,αμα ηταν δεν θα ελεγα τιποτα,η λιγα ισως,η πολλα και χωρις ουσια,γι'αυτο κι'εγω διαλεξα να πω και πολλα και τα καλυτερα γιατι αυτα αισθανομουν να πω,ευχομαι με τον καιρο να σας γνωριζουν ολο και περισσοτερα ατομα για να καταλαβουν εμας που ηδη ειχαμε την τυχη αυτη,να δουν και εκεινoi με τι ατομο οντως εχουν να κανουν και να δικαιολογηθουν επαξια τα λογια που σας λεει ο οποιος σας γνωρισε απο κοντα,τα λογια αυτα χαριζονται κ.Νεκταρια στα ατομα που το αξιζουν,ε λοιπον πρεπει να καταλαβετε πως πρεπει να μην σας προκαλουν διαφορα,απλα να συνεχισετε οπως και τωρα να τα διαβαζετε και να ειστε παντα καλα γιατι αυτο θα συνεχιστει και μελλοντικα ολο και ποιο πολυ να αυξανεται,ειμαι σιγουρος για αυτο,φιλια και αγγαλιες απειρες στα Catakia:cat:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.463 27-12-08 21:44 Δημητρη μου σου ευχομαι με το καλο να ξεκινησεις την ομορφη γατοοικογενεια σου...η Νεκταρια ειναι ενας πολυ αξιολογος ανθρωπος και μια πηγη γνωσης για τις γατες....αφου η αγαπη της και η ευαισθησια της ξεχειλιζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #1.464 27-12-08 21:46 Χρονια πολλα και σε σενα! Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.465 27-12-08 21:49 Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.466 27-12-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα και σε σενα! Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... 98% αλλα και οχι μονοειδωμενειμαι σε συγχηση αλλα οχι με θεμα την επιλογη τοσο,πρεπει να τακτοποιησω τα παντα,και μετα θα ερθει εδω το Catobebaki μουη τα Catobebakia μου:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.467 28-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Click για ανάπτυξη... Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.468 28-12-08 00:30 Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #1.469 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Click για ανάπτυξη... Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.470 28-12-08 00:32 Ασχετο,αλλα i love Σακη χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.471 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Click για ανάπτυξη... Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.472 28-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δημητρη μου σου ευχομαι με το καλο να ξεκινησεις την ομορφη γατοοικογενεια σου...η Νεκταρια ειναι ενας πολυ αξιολογος ανθρωπος και μια πηγη γνωσης για τις γατες....αφου η αγαπη της και η ευαισθησια της ξεχειλιζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η moukelis έγραψε: #1.464 27-12-08 21:46 Χρονια πολλα και σε σενα! Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.465 27-12-08 21:49 Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.466 27-12-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα και σε σενα! Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... 98% αλλα και οχι μονοειδωμενειμαι σε συγχηση αλλα οχι με θεμα την επιλογη τοσο,πρεπει να τακτοποιησω τα παντα,και μετα θα ερθει εδω το Catobebaki μουη τα Catobebakia μου:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.467 28-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Click για ανάπτυξη... Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.468 28-12-08 00:30 Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #1.469 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Click για ανάπτυξη... Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.470 28-12-08 00:32 Ασχετο,αλλα i love Σακη χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.471 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Click για ανάπτυξη... Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.472 28-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα και σε σενα! Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.465 27-12-08 21:49 Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.466 27-12-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα και σε σενα! Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... 98% αλλα και οχι μονοειδωμενειμαι σε συγχηση αλλα οχι με θεμα την επιλογη τοσο,πρεπει να τακτοποιησω τα παντα,και μετα θα ερθει εδω το Catobebaki μουη τα Catobebakia μου:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.467 28-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Click για ανάπτυξη... Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.468 28-12-08 00:30 Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #1.469 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Click για ανάπτυξη... Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.470 28-12-08 00:32 Ασχετο,αλλα i love Σακη χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.471 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Click για ανάπτυξη... Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.472 28-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.466 27-12-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα και σε σενα! Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... 98% αλλα και οχι μονοειδωμενειμαι σε συγχηση αλλα οχι με θεμα την επιλογη τοσο,πρεπει να τακτοποιησω τα παντα,και μετα θα ερθει εδω το Catobebaki μουη τα Catobebakia μου:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.467 28-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Click για ανάπτυξη... Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.468 28-12-08 00:30 Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #1.469 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Click για ανάπτυξη... Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.470 28-12-08 00:32 Ασχετο,αλλα i love Σακη χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.471 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Click για ανάπτυξη... Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.472 28-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα και σε σενα! Μη μου πεις οτι θα παρεις τον Elvin;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... 98% αλλα και οχι μονοειδωμενειμαι σε συγχηση αλλα οχι με θεμα την επιλογη τοσο,πρεπει να τακτοποιησω τα παντα,και μετα θα ερθει εδω το Catobebaki μουη τα Catobebakia μου:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.467 28-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Click για ανάπτυξη... Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.468 28-12-08 00:30 Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #1.469 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Click για ανάπτυξη... Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.470 28-12-08 00:32 Ασχετο,αλλα i love Σακη χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.471 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Click για ανάπτυξη... Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.472 28-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη,να ειστε καλα,συντομα με την νεα χρονια και παλι μπαμπας και μαλιστα πολυτεκνος πολυ πιθανον:cat:,και να ειστε σιγουρη πως τα διαπιστωσα αυτα που λετε,ειμαι nektarcats fan Click για ανάπτυξη... Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.468 28-12-08 00:30 Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #1.469 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Click για ανάπτυξη... Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.470 28-12-08 00:32 Ασχετο,αλλα i love Σακη χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.471 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Click για ανάπτυξη... Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.472 28-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η ESTELLE έγραψε: #1.469 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Click για ανάπτυξη... Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.470 28-12-08 00:32 Ασχετο,αλλα i love Σακη χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.471 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Click για ανάπτυξη... Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.472 28-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Aπεκτησα και το FAN CLUB μου.Για οσους με ξερουν καλως,για οσους οχι θα λεν τη ψωναρα Click για ανάπτυξη... Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.470 28-12-08 00:32 Ασχετο,αλλα i love Σακη χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.471 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Click για ανάπτυξη... Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.472 28-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασχετο,αλλα i love Σακη χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.471 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Click για ανάπτυξη... Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.472 28-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oποιος πει κατι τετοιο ξαναρχισα το κρεας γιατι πολυ απλα τον εφαγα αυτα ευχαριστω ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πότε είναι η επόμενη τουρνέ Νεκταρία;;;Ούτε ο Ρουβάς να ήσουνα!! Θέλω μια αφίσσα με τον Ντουράν!!!Και ένα μπλουζάκι να γράφει I am a Nektarcat fun!!! Click για ανάπτυξη... Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Η ESTELLE έγραψε: #1.472 28-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οχι δεν θα χρειαστει ασε θα τον φανε οι φανκλαμπμπαδιωτες μου. Καλε ποιος Ρουβας?Τη Μαντονα δεν λες καλυτερα Καλε δεν σας προλαβαινω μια στο ενα θεμα σας βρισκω μια στο αλλο.Παμε στα Μεινκουνακια εδω ειναι μονο για ευχες Click για ανάπτυξη... Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.473 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ε,κι εμείς ευχόμαστε να μεγαλώσει το fun club σου!! Click για ανάπτυξη... το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.474 28-12-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το καλοκαιρι ετοιμαζομαι για τη πρωτη μεγαλη ΓΑΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ Click για ανάπτυξη... Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.475 28-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειμαι καλος στα φωνητικα να ερθω να κανω κι'εγω τα δικα μου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχχιχι Click για ανάπτυξη... ξερεις και απο γατοκορωνες? ε το συζητας?ελα βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #1.476 28-12-08 03:03 Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βγαζω κατι οκταβες ουουουουουου εξαλλου θα ερχομουν οπως και να'χει το πραγμα τωρα με την πρωτη ευκαιρια εκει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Μυρτω4038: #1.477 28-12-08 17:44 Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χριστουγεννα-08 058 α.jpg 120,4 KB · Εμφανίσεις: 14 Χριστουγεννα-08 078 α.jpg 173,8 KB · Εμφανίσεις: 14 whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω και τα δυο μου καλικαντζαρακια( η Μυρτουλα και ο Αρης) θα ηθελα να ευχηθουμε, εστω και καθυστερημενα σε οσες-οσους γιορταζαν αυτες τις μερες(και οχι μονο) Χρονια Πολλα, ειρηνη και ευτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η whity έγραψε: #1.478 30-12-08 13:31 Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρονια πολλα σε ολους τους γατογονεις και τα γατουνια τους και ευχομαι να περασετε ομορφα την αλλαγη του χρονου κι ο Αη-Βασιλης να σας στειλει ο,τι επιθυμειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.479 31-12-08 12:11 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Να'ν τα γατακια μας καλα κι εμεις, κι εμεις που τ'αγαπαμε το 9 το 9 καλα να φαμε! Κι ολα τ'αδεσποτακια μας να βρουν γοργα σπιτακια ζεεεεεστα, ζεστα να τ'αγκαλιασουν και να μην και να μην ξαναπεινασουν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Zbeebz έγραψε: #1.480 31-12-08 12:41 Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλή χρονιά σε ανθρώπους, γατιά και όλα τα ζωντανά πλάσματα εν γένει! Άσπρη, Beeb και Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.