Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:10 Η Luna έγραψε: #4.561 04-02-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Κι αλλες 10 απο μενα 20! Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... !!!! θα φαω και παστα για τις τριχες που θα καταπινω!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερουδια Βρετανακια!!!! Πάμε γερά για τη σημερινή μέρα και την αυριανή και όλες... με υγεία και χαρές καθημερινές. Click για ανάπτυξη... ζουμπουρλουδοαρκουδακο μου εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Click για ανάπτυξη... ααααααααααααα!!!!!!!!!!!σοβαρα???πολυ θελω να δω τι θα βγει!!! θα πλακωθω στις επισκεψεις!!αντε με το καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Luna έγραψε: #4.562 04-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Click για ανάπτυξη... ατιμη γυναικα!!! ωραια ειναι τα πουλακια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Click για ανάπτυξη... εελα ρεεε!!!! ετσι ειναι και το lunini μου!!ολο χαδια θελει!!! λες να τα καταφερε ο μπουμπουκος σου??? θα εχουμε κι αλλα νινουλακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η staman2 έγραψε: #4.563 04-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Click για ανάπτυξη... Αχχχ με το καλό να έχουμε και νέα μωράκια υπέροχα και τροφαντά!!! Συγχαρητήρια!!! Γιάννα σ΄ευχαριστουμε για την αγάπη σου για τον Σεβαχουίνο! Φιλάκια στα νινάκια σας και στη μανουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #4.564 04-02-09 22:21 και παλι της εδωσα φιλακια!!!! και χαιρεται το σκατουλινι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #4.565 04-02-09 23:34 Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η Luna έγραψε: #4.566 04-02-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Click για ανάπτυξη... καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #4.567 05-02-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Click για ανάπτυξη... Αχουυυ μωρά μου τρομερά και χασμουριουρικα!!! Θα τα ζουλήξω όταν έρθω σε ΄λίγες μέρες. Θα τα ρουφηξω τα ζουζουνάκια Για φατην την πάστα και πες μας κι εμας αν είναι να τη δοκιμάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:57 Η moukelis έγραψε: #4.568 05-02-09 08:57 Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.569 05-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #4.570 05-02-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η elvenstar: #4.571 05-02-09 19:01 Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η Luna έγραψε: #4.572 05-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Κι αλλες 10 απο μενα 20! Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... !!!! θα φαω και παστα για τις τριχες που θα καταπινω!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερουδια Βρετανακια!!!! Πάμε γερά για τη σημερινή μέρα και την αυριανή και όλες... με υγεία και χαρές καθημερινές. Click για ανάπτυξη... ζουμπουρλουδοαρκουδακο μου εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Click για ανάπτυξη... ααααααααααααα!!!!!!!!!!!σοβαρα???πολυ θελω να δω τι θα βγει!!! θα πλακωθω στις επισκεψεις!!αντε με το καλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Luna έγραψε: #4.562 04-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Click για ανάπτυξη... ατιμη γυναικα!!! ωραια ειναι τα πουλακια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Click για ανάπτυξη... εελα ρεεε!!!! ετσι ειναι και το lunini μου!!ολο χαδια θελει!!! λες να τα καταφερε ο μπουμπουκος σου??? θα εχουμε κι αλλα νινουλακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η staman2 έγραψε: #4.563 04-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Click για ανάπτυξη... Αχχχ με το καλό να έχουμε και νέα μωράκια υπέροχα και τροφαντά!!! Συγχαρητήρια!!! Γιάννα σ΄ευχαριστουμε για την αγάπη σου για τον Σεβαχουίνο! Φιλάκια στα νινάκια σας και στη μανουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #4.564 04-02-09 22:21 και παλι της εδωσα φιλακια!!!! και χαιρεται το σκατουλινι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #4.565 04-02-09 23:34 Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η Luna έγραψε: #4.566 04-02-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Click για ανάπτυξη... καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #4.567 05-02-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Click για ανάπτυξη... Αχουυυ μωρά μου τρομερά και χασμουριουρικα!!! Θα τα ζουλήξω όταν έρθω σε ΄λίγες μέρες. Θα τα ρουφηξω τα ζουζουνάκια Για φατην την πάστα και πες μας κι εμας αν είναι να τη δοκιμάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:57 Η moukelis έγραψε: #4.568 05-02-09 08:57 Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.569 05-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #4.570 05-02-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η elvenstar: #4.571 05-02-09 19:01 Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η Luna έγραψε: #4.572 05-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Click για ανάπτυξη... ατιμη γυναικα!!! ωραια ειναι τα πουλακια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Click για ανάπτυξη... εελα ρεεε!!!! ετσι ειναι και το lunini μου!!ολο χαδια θελει!!! λες να τα καταφερε ο μπουμπουκος σου??? θα εχουμε κι αλλα νινουλακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η staman2 έγραψε: #4.563 04-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Click για ανάπτυξη... Αχχχ με το καλό να έχουμε και νέα μωράκια υπέροχα και τροφαντά!!! Συγχαρητήρια!!! Γιάννα σ΄ευχαριστουμε για την αγάπη σου για τον Σεβαχουίνο! Φιλάκια στα νινάκια σας και στη μανουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #4.564 04-02-09 22:21 και παλι της εδωσα φιλακια!!!! και χαιρεται το σκατουλινι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #4.565 04-02-09 23:34 Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η Luna έγραψε: #4.566 04-02-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Click για ανάπτυξη... καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #4.567 05-02-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Click για ανάπτυξη... Αχουυυ μωρά μου τρομερά και χασμουριουρικα!!! Θα τα ζουλήξω όταν έρθω σε ΄λίγες μέρες. Θα τα ρουφηξω τα ζουζουνάκια Για φατην την πάστα και πες μας κι εμας αν είναι να τη δοκιμάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:57 Η moukelis έγραψε: #4.568 05-02-09 08:57 Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.569 05-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #4.570 05-02-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η elvenstar: #4.571 05-02-09 19:01 Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η Luna έγραψε: #4.572 05-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Click για ανάπτυξη... Αχχχ με το καλό να έχουμε και νέα μωράκια υπέροχα και τροφαντά!!! Συγχαρητήρια!!! Γιάννα σ΄ευχαριστουμε για την αγάπη σου για τον Σεβαχουίνο! Φιλάκια στα νινάκια σας και στη μανουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #4.564 04-02-09 22:21 και παλι της εδωσα φιλακια!!!! και χαιρεται το σκατουλινι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #4.565 04-02-09 23:34 Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η Luna έγραψε: #4.566 04-02-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Click για ανάπτυξη... καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #4.567 05-02-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Click για ανάπτυξη... Αχουυυ μωρά μου τρομερά και χασμουριουρικα!!! Θα τα ζουλήξω όταν έρθω σε ΄λίγες μέρες. Θα τα ρουφηξω τα ζουζουνάκια Για φατην την πάστα και πες μας κι εμας αν είναι να τη δοκιμάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:57 Η moukelis έγραψε: #4.568 05-02-09 08:57 Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.569 05-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #4.570 05-02-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η elvenstar: #4.571 05-02-09 19:01 Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η Luna έγραψε: #4.572 05-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και παλι της εδωσα φιλακια!!!! και χαιρεται το σκατουλινι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #4.565 04-02-09 23:34 Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η Luna έγραψε: #4.566 04-02-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Click για ανάπτυξη... καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #4.567 05-02-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Click για ανάπτυξη... Αχουυυ μωρά μου τρομερά και χασμουριουρικα!!! Θα τα ζουλήξω όταν έρθω σε ΄λίγες μέρες. Θα τα ρουφηξω τα ζουζουνάκια Για φατην την πάστα και πες μας κι εμας αν είναι να τη δοκιμάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:57 Η moukelis έγραψε: #4.568 05-02-09 08:57 Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.569 05-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #4.570 05-02-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η elvenstar: #4.571 05-02-09 19:01 Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η Luna έγραψε: #4.572 05-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:52 Η Luna έγραψε: #4.566 04-02-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Click για ανάπτυξη... καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #4.567 05-02-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Click για ανάπτυξη... Αχουυυ μωρά μου τρομερά και χασμουριουρικα!!! Θα τα ζουλήξω όταν έρθω σε ΄λίγες μέρες. Θα τα ρουφηξω τα ζουζουνάκια Για φατην την πάστα και πες μας κι εμας αν είναι να τη δοκιμάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:57 Η moukelis έγραψε: #4.568 05-02-09 08:57 Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.569 05-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #4.570 05-02-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η elvenstar: #4.571 05-02-09 19:01 Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η Luna έγραψε: #4.572 05-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά? Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss: αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες... Click για ανάπτυξη... καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #4.567 05-02-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Click για ανάπτυξη... Αχουυυ μωρά μου τρομερά και χασμουριουρικα!!! Θα τα ζουλήξω όταν έρθω σε ΄λίγες μέρες. Θα τα ρουφηξω τα ζουζουνάκια Για φατην την πάστα και πες μας κι εμας αν είναι να τη δοκιμάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:57 Η moukelis έγραψε: #4.568 05-02-09 08:57 Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.569 05-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #4.570 05-02-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η elvenstar: #4.571 05-02-09 19:01 Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η Luna έγραψε: #4.572 05-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!! εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!! εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!! εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε??? Click για ανάπτυξη... Αχουυυ μωρά μου τρομερά και χασμουριουρικα!!! Θα τα ζουλήξω όταν έρθω σε ΄λίγες μέρες. Θα τα ρουφηξω τα ζουζουνάκια Για φατην την πάστα και πες μας κι εμας αν είναι να τη δοκιμάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:57 Η moukelis έγραψε: #4.568 05-02-09 08:57 Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.569 05-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #4.570 05-02-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η elvenstar: #4.571 05-02-09 19:01 Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η Luna έγραψε: #4.572 05-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.569 05-02-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #4.570 05-02-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η elvenstar: #4.571 05-02-09 19:01 Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η Luna έγραψε: #4.572 05-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:28 Η Luna έγραψε: #4.570 05-02-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η elvenstar: #4.571 05-02-09 19:01 Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η Luna έγραψε: #4.572 05-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα! Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:01 Η elvenstar: #4.571 05-02-09 19:01 Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η Luna έγραψε: #4.572 05-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η Luna έγραψε: #4.572 05-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου. Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα Click για ανάπτυξη... τετοιες θα τρωω!!! θα κανω κα ωραια μαλλια!!! θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:57 Η Luna έγραψε: #4.573 05-02-09 19:57 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03100.jpg 94,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:59 Η Luna έγραψε: #4.574 05-02-09 19:59 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03098.jpg 231,1 KB · Εμφανίσεις: 45 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:52 Η Orsalia έγραψε: #4.575 05-02-09 20:52 Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #4.576 05-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #4.577 05-02-09 23:14 Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.578 06-02-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.579 06-02-09 09:46 Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 228 229 230 231 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 229 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευγε αξιο τεκνον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.580 06-02-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευγε αξιο τεκνον! Click για ανάπτυξη... Απο συμβουλες αλλο τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.