British - maniacs

Καλημερα! :)
Κι αλλες 10 απο μενα 20!:P
Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα:lol:

!!!!
θα φαω και παστα για τις τριχες που θα καταπινω!!:P:P:P

Καλημερουδια Βρετανακια!!!!:rolleyes:
Πάμε γερά για τη σημερινή μέρα και την αυριανή και όλες... με υγεία και χαρές καθημερινές.:up:
DSC01338.JPG

ζουμπουρλουδοαρκουδακο μου εσυ!!!:up::up:

Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! :rolleyes:
:up::up::up::up:

ααααααααααααα!!!!!!!!!!!σοβαρα???πολυ θελω να δω τι θα βγει!!!
θα πλακωθω στις επισκεψεις!!αντε με το καλο!!!:rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας Βρετανακια!
Τι κανουν τα μωρα σας;
Cat-1328-KM31P6KJU7-1600x1200.jpg

cat_cute_34_1280x960.jpg

ατιμη γυναικα!!!
ωραια ειναι τα πουλακια μου!!!:up::up:

Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλα:inlove::inlove:ειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει.:(

εελα ρεεε!!!! ετσι ειναι και το lunini μου!!ολο χαδια θελει!!!:P
λες να τα καταφερε ο μπουμπουκος σου???
θα εχουμε κι αλλα νινουλακια???:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλα:inlove::inlove:ειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει.:(
Αχχχ με το καλό να έχουμε και νέα μωράκια υπέροχα και τροφαντά!!!
Συγχαρητήρια!!!:up:

Γιάννα σ΄ευχαριστουμε για την αγάπη σου για τον Σεβαχουίνο!
Φιλάκια στα νινάκια σας και στη μανουλα!:up:

και παλι της εδωσα φιλακια!!!!
και χαιρεται το σκατουλινι μου!!:):):):)

Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά?:D
Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss:
αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες...:bleh::lol::lol::lol:

Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά?:D
Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss:
αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες...:bleh::lol::lol::lol:

καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!!:P:P:P
εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!!:up::up::up:
εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!!:lol::lol::lol::lol:
εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε???:D

καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!!:P:P:P
εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!!:up::up::up:
εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!!:lol::lol::lol::lol:
εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε???:D
Αχουυυ μωρά μου τρομερά και χασμουριουρικα!!! Θα τα ζουλήξω όταν έρθω σε ΄λίγες μέρες. Θα τα ρουφηξω τα ζουζουνάκια:)
:lol::lol::lol:Για φατην την πάστα και πες μας κι εμας αν είναι να τη δοκιμάσουμε.

Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα!:mad:
Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια!:lol:

Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα!:mad:
:lol::lol::up::up::lol::lol::up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol::up:

Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου.
Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα:rolleyes:

Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου.
Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα:rolleyes:

τετοιες θα τρωω!!!
θα κανω κα ωραια μαλλια!!!:up::up::up:
θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!!:redface:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

λογω σκοταδιου φαινομαστε λιγο καφε,αλλαα,δεν ειμαστε!!!:up::up:

Συνημμένα

• DSC03100.jpg
    DSC03100.jpg
    94,3 KB · Εμφανίσεις: 51

και μια πιο φωτεινη!!!:P:P:P

Συνημμένα

• DSC03098.jpg
    DSC03098.jpg
    231,1 KB · Εμφανίσεις: 45
Αγάπες μου!:inlove::inlove::inlove:
Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!!:)

και μια πιο φωτεινη!!!:P:P:P
κουκλακια!!!!!:up:αντε και στα δικα μας!!!:rolleyes:
τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο!

Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι...

κουκλακια!!!!!:up:αντε και στα δικα μας!!!:rolleyes:
τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο!
Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι:P:lol::lol:
Να σου ζησουν Γιαννα μου!:up:Κουκλακια!
Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ!:P Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος:P:P:lol:

Ευγε αξιο τεκνον!:lol::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back