sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.941 15-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα σας! Πάντως εγώ μια κρατησούλα με την Aegen την έκανα για τη Σόφια... Εχει μια άδεια θέση δίπλα μου... κι εγώ φοβάμαι τα αεροπορικά... καμία/κανένας να μου κρατά το χεράκι?? Click για ανάπτυξη... Ωραία, αυτήν την φορά θα είμαστε αρκετοί Έλληνες!! Γιούλη θα συμμετάσχεις ή θα έρθεις για επίσκεψή? Η έκθεση είναι απο τις 9 το πρωί μέχρι τις 6-7 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #1.942 15-10-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ωραία, αυτήν την φορά θα είμαστε αρκετοί Έλληνες!! Γιούλη θα συμμετάσχεις ή θα έρθεις για επίσκεψή? Η έκθεση είναι απο τις 9 το πρωί μέχρι τις 6-7 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Αννα! Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω....το ξενοδοχείο που έβαλες λινκ τι τιμές έχει? Έκλεισες εσύ κιόλας? Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στην έκθεση, όχι η είσοδος για το κοινό αλλά για τους εκθέτες....και εσύ με τι θα πας? Πολλές ερωτήσεις εεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η sublime έγραψε: #1.943 15-10-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλησπέρα Αννα! Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω....το ξενοδοχείο που έβαλες λινκ τι τιμές έχει? Έκλεισες εσύ κιόλας? Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στην έκθεση, όχι η είσοδος για το κοινό αλλά για τους εκθέτες....και εσύ με τι θα πας? Πολλές ερωτήσεις εεε Click για ανάπτυξη... Στο λινκ του ξενοδοχείου έχει τιμές, ανάλογα με το τί δωμάτιο θέλεις. Απ' ότι θυμάμαι είναι περίπου 40 ευρώ την βραδιά για ένα δίκλινο μαζί με πρωινό. Η τιμή συμμετοχής εξαρτάται απο το πόσες γάτες θα φέρεις για να πάρουν μέρος. Αν φέρεις 1 είναι 20 ευρώ για κάθε μέρα (40 δηλαδή για το σκ). Πόσες απο τις δικές σου θα πάρουν μέρος? Εμείς θα πάμε με τρένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #1.944 15-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Στο λινκ του ξενοδοχείου έχει τιμές, ανάλογα με το τί δωμάτιο θέλεις. Απ' ότι θυμάμαι είναι περίπου 40 ευρώ την βραδιά για ένα δίκλινο μαζί με πρωινό. Η τιμή συμμετοχής εξαρτάται απο το πόσες γάτες θα φέρεις για να πάρουν μέρος. Αν φέρεις 1 είναι 20 ευρώ για κάθε μέρα (40 δηλαδή για το σκ). Πόσες απο τις δικές σου θα πάρουν μέρος? Εμείς θα πάμε με τρένο. Click για ανάπτυξη... Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!! Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η sublime έγραψε: #1.945 15-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!! Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν? Click για ανάπτυξη... Φυσικά, άμα βολεύουν οι ώρες να κοιτάξουμε άμα μπορούμε να είμαστε μαζί! Στο ξενοδοχείο μένουν πολλοί εκθέτες (παντού ακούγονται νιαουρίσματα) οπότε καλύτερα να κλείσεις απο νωρίς. Εγώ μέσα στην εβδομάδα θα έχω κάνει κράτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η aalyah έγραψε: #1.946 15-10-08 16:24 Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:49 Η Raisa έγραψε: #1.947 15-10-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Click για ανάπτυξη... Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η aalyah έγραψε: #1.948 15-10-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:57 Η Raisa έγραψε: #1.949 15-10-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Click για ανάπτυξη... Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η aalyah έγραψε: #1.950 15-10-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα φανταζεσαι??? χμμμ. Σοφια γινεται? παω να δω εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η aalyah έγραψε: #1.951 15-10-08 19:11 Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #1.952 15-10-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα σας! Πάντως εγώ μια κρατησούλα με την Aegen την έκανα για τη Σόφια... Εχει μια άδεια θέση δίπλα μου... κι εγώ φοβάμαι τα αεροπορικά... καμία/κανένας να μου κρατά το χεράκι?? Click για ανάπτυξη... Ωραία, αυτήν την φορά θα είμαστε αρκετοί Έλληνες!! Γιούλη θα συμμετάσχεις ή θα έρθεις για επίσκεψή? Η έκθεση είναι απο τις 9 το πρωί μέχρι τις 6-7 το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #1.942 15-10-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ωραία, αυτήν την φορά θα είμαστε αρκετοί Έλληνες!! Γιούλη θα συμμετάσχεις ή θα έρθεις για επίσκεψή? Η έκθεση είναι απο τις 9 το πρωί μέχρι τις 6-7 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Αννα! Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω....το ξενοδοχείο που έβαλες λινκ τι τιμές έχει? Έκλεισες εσύ κιόλας? Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στην έκθεση, όχι η είσοδος για το κοινό αλλά για τους εκθέτες....και εσύ με τι θα πας? Πολλές ερωτήσεις εεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η sublime έγραψε: #1.943 15-10-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλησπέρα Αννα! Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω....το ξενοδοχείο που έβαλες λινκ τι τιμές έχει? Έκλεισες εσύ κιόλας? Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στην έκθεση, όχι η είσοδος για το κοινό αλλά για τους εκθέτες....και εσύ με τι θα πας? Πολλές ερωτήσεις εεε Click για ανάπτυξη... Στο λινκ του ξενοδοχείου έχει τιμές, ανάλογα με το τί δωμάτιο θέλεις. Απ' ότι θυμάμαι είναι περίπου 40 ευρώ την βραδιά για ένα δίκλινο μαζί με πρωινό. Η τιμή συμμετοχής εξαρτάται απο το πόσες γάτες θα φέρεις για να πάρουν μέρος. Αν φέρεις 1 είναι 20 ευρώ για κάθε μέρα (40 δηλαδή για το σκ). Πόσες απο τις δικές σου θα πάρουν μέρος? Εμείς θα πάμε με τρένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #1.944 15-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Στο λινκ του ξενοδοχείου έχει τιμές, ανάλογα με το τί δωμάτιο θέλεις. Απ' ότι θυμάμαι είναι περίπου 40 ευρώ την βραδιά για ένα δίκλινο μαζί με πρωινό. Η τιμή συμμετοχής εξαρτάται απο το πόσες γάτες θα φέρεις για να πάρουν μέρος. Αν φέρεις 1 είναι 20 ευρώ για κάθε μέρα (40 δηλαδή για το σκ). Πόσες απο τις δικές σου θα πάρουν μέρος? Εμείς θα πάμε με τρένο. Click για ανάπτυξη... Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!! Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η sublime έγραψε: #1.945 15-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!! Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν? Click για ανάπτυξη... Φυσικά, άμα βολεύουν οι ώρες να κοιτάξουμε άμα μπορούμε να είμαστε μαζί! Στο ξενοδοχείο μένουν πολλοί εκθέτες (παντού ακούγονται νιαουρίσματα) οπότε καλύτερα να κλείσεις απο νωρίς. Εγώ μέσα στην εβδομάδα θα έχω κάνει κράτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η aalyah έγραψε: #1.946 15-10-08 16:24 Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:49 Η Raisa έγραψε: #1.947 15-10-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Click για ανάπτυξη... Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η aalyah έγραψε: #1.948 15-10-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:57 Η Raisa έγραψε: #1.949 15-10-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Click για ανάπτυξη... Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η aalyah έγραψε: #1.950 15-10-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα φανταζεσαι??? χμμμ. Σοφια γινεται? παω να δω εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η aalyah έγραψε: #1.951 15-10-08 19:11 Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #1.952 15-10-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ωραία, αυτήν την φορά θα είμαστε αρκετοί Έλληνες!! Γιούλη θα συμμετάσχεις ή θα έρθεις για επίσκεψή? Η έκθεση είναι απο τις 9 το πρωί μέχρι τις 6-7 το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Αννα! Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω....το ξενοδοχείο που έβαλες λινκ τι τιμές έχει? Έκλεισες εσύ κιόλας? Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στην έκθεση, όχι η είσοδος για το κοινό αλλά για τους εκθέτες....και εσύ με τι θα πας? Πολλές ερωτήσεις εεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η sublime έγραψε: #1.943 15-10-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλησπέρα Αννα! Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω....το ξενοδοχείο που έβαλες λινκ τι τιμές έχει? Έκλεισες εσύ κιόλας? Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στην έκθεση, όχι η είσοδος για το κοινό αλλά για τους εκθέτες....και εσύ με τι θα πας? Πολλές ερωτήσεις εεε Click για ανάπτυξη... Στο λινκ του ξενοδοχείου έχει τιμές, ανάλογα με το τί δωμάτιο θέλεις. Απ' ότι θυμάμαι είναι περίπου 40 ευρώ την βραδιά για ένα δίκλινο μαζί με πρωινό. Η τιμή συμμετοχής εξαρτάται απο το πόσες γάτες θα φέρεις για να πάρουν μέρος. Αν φέρεις 1 είναι 20 ευρώ για κάθε μέρα (40 δηλαδή για το σκ). Πόσες απο τις δικές σου θα πάρουν μέρος? Εμείς θα πάμε με τρένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #1.944 15-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Στο λινκ του ξενοδοχείου έχει τιμές, ανάλογα με το τί δωμάτιο θέλεις. Απ' ότι θυμάμαι είναι περίπου 40 ευρώ την βραδιά για ένα δίκλινο μαζί με πρωινό. Η τιμή συμμετοχής εξαρτάται απο το πόσες γάτες θα φέρεις για να πάρουν μέρος. Αν φέρεις 1 είναι 20 ευρώ για κάθε μέρα (40 δηλαδή για το σκ). Πόσες απο τις δικές σου θα πάρουν μέρος? Εμείς θα πάμε με τρένο. Click για ανάπτυξη... Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!! Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η sublime έγραψε: #1.945 15-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!! Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν? Click για ανάπτυξη... Φυσικά, άμα βολεύουν οι ώρες να κοιτάξουμε άμα μπορούμε να είμαστε μαζί! Στο ξενοδοχείο μένουν πολλοί εκθέτες (παντού ακούγονται νιαουρίσματα) οπότε καλύτερα να κλείσεις απο νωρίς. Εγώ μέσα στην εβδομάδα θα έχω κάνει κράτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η aalyah έγραψε: #1.946 15-10-08 16:24 Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:49 Η Raisa έγραψε: #1.947 15-10-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Click για ανάπτυξη... Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η aalyah έγραψε: #1.948 15-10-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:57 Η Raisa έγραψε: #1.949 15-10-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Click για ανάπτυξη... Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η aalyah έγραψε: #1.950 15-10-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα φανταζεσαι??? χμμμ. Σοφια γινεται? παω να δω εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η aalyah έγραψε: #1.951 15-10-08 19:11 Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #1.952 15-10-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλησπέρα Αννα! Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω....το ξενοδοχείο που έβαλες λινκ τι τιμές έχει? Έκλεισες εσύ κιόλας? Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στην έκθεση, όχι η είσοδος για το κοινό αλλά για τους εκθέτες....και εσύ με τι θα πας? Πολλές ερωτήσεις εεε Click για ανάπτυξη... Στο λινκ του ξενοδοχείου έχει τιμές, ανάλογα με το τί δωμάτιο θέλεις. Απ' ότι θυμάμαι είναι περίπου 40 ευρώ την βραδιά για ένα δίκλινο μαζί με πρωινό. Η τιμή συμμετοχής εξαρτάται απο το πόσες γάτες θα φέρεις για να πάρουν μέρος. Αν φέρεις 1 είναι 20 ευρώ για κάθε μέρα (40 δηλαδή για το σκ). Πόσες απο τις δικές σου θα πάρουν μέρος? Εμείς θα πάμε με τρένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #1.944 15-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Στο λινκ του ξενοδοχείου έχει τιμές, ανάλογα με το τί δωμάτιο θέλεις. Απ' ότι θυμάμαι είναι περίπου 40 ευρώ την βραδιά για ένα δίκλινο μαζί με πρωινό. Η τιμή συμμετοχής εξαρτάται απο το πόσες γάτες θα φέρεις για να πάρουν μέρος. Αν φέρεις 1 είναι 20 ευρώ για κάθε μέρα (40 δηλαδή για το σκ). Πόσες απο τις δικές σου θα πάρουν μέρος? Εμείς θα πάμε με τρένο. Click για ανάπτυξη... Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!! Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η sublime έγραψε: #1.945 15-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!! Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν? Click για ανάπτυξη... Φυσικά, άμα βολεύουν οι ώρες να κοιτάξουμε άμα μπορούμε να είμαστε μαζί! Στο ξενοδοχείο μένουν πολλοί εκθέτες (παντού ακούγονται νιαουρίσματα) οπότε καλύτερα να κλείσεις απο νωρίς. Εγώ μέσα στην εβδομάδα θα έχω κάνει κράτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η aalyah έγραψε: #1.946 15-10-08 16:24 Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:49 Η Raisa έγραψε: #1.947 15-10-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Click για ανάπτυξη... Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η aalyah έγραψε: #1.948 15-10-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:57 Η Raisa έγραψε: #1.949 15-10-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Click για ανάπτυξη... Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η aalyah έγραψε: #1.950 15-10-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα φανταζεσαι??? χμμμ. Σοφια γινεται? παω να δω εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η aalyah έγραψε: #1.951 15-10-08 19:11 Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #1.952 15-10-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Στο λινκ του ξενοδοχείου έχει τιμές, ανάλογα με το τί δωμάτιο θέλεις. Απ' ότι θυμάμαι είναι περίπου 40 ευρώ την βραδιά για ένα δίκλινο μαζί με πρωινό. Η τιμή συμμετοχής εξαρτάται απο το πόσες γάτες θα φέρεις για να πάρουν μέρος. Αν φέρεις 1 είναι 20 ευρώ για κάθε μέρα (40 δηλαδή για το σκ). Πόσες απο τις δικές σου θα πάρουν μέρος? Εμείς θα πάμε με τρένο. Click για ανάπτυξη... Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!! Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η sublime έγραψε: #1.945 15-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!! Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν? Click για ανάπτυξη... Φυσικά, άμα βολεύουν οι ώρες να κοιτάξουμε άμα μπορούμε να είμαστε μαζί! Στο ξενοδοχείο μένουν πολλοί εκθέτες (παντού ακούγονται νιαουρίσματα) οπότε καλύτερα να κλείσεις απο νωρίς. Εγώ μέσα στην εβδομάδα θα έχω κάνει κράτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η aalyah έγραψε: #1.946 15-10-08 16:24 Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:49 Η Raisa έγραψε: #1.947 15-10-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Click για ανάπτυξη... Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η aalyah έγραψε: #1.948 15-10-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:57 Η Raisa έγραψε: #1.949 15-10-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Click για ανάπτυξη... Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η aalyah έγραψε: #1.950 15-10-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα φανταζεσαι??? χμμμ. Σοφια γινεται? παω να δω εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η aalyah έγραψε: #1.951 15-10-08 19:11 Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #1.952 15-10-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!! Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν? Click για ανάπτυξη... Φυσικά, άμα βολεύουν οι ώρες να κοιτάξουμε άμα μπορούμε να είμαστε μαζί! Στο ξενοδοχείο μένουν πολλοί εκθέτες (παντού ακούγονται νιαουρίσματα) οπότε καλύτερα να κλείσεις απο νωρίς. Εγώ μέσα στην εβδομάδα θα έχω κάνει κράτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η aalyah έγραψε: #1.946 15-10-08 16:24 Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:49 Η Raisa έγραψε: #1.947 15-10-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Click για ανάπτυξη... Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η aalyah έγραψε: #1.948 15-10-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:57 Η Raisa έγραψε: #1.949 15-10-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Click για ανάπτυξη... Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η aalyah έγραψε: #1.950 15-10-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα φανταζεσαι??? χμμμ. Σοφια γινεται? παω να δω εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η aalyah έγραψε: #1.951 15-10-08 19:11 Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #1.952 15-10-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:49 Η Raisa έγραψε: #1.947 15-10-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Click για ανάπτυξη... Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η aalyah έγραψε: #1.948 15-10-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:57 Η Raisa έγραψε: #1.949 15-10-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Click για ανάπτυξη... Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η aalyah έγραψε: #1.950 15-10-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα φανταζεσαι??? χμμμ. Σοφια γινεται? παω να δω εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η aalyah έγραψε: #1.951 15-10-08 19:11 Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #1.952 15-10-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!! Click για ανάπτυξη... Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:56 Η aalyah έγραψε: #1.948 15-10-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:57 Η Raisa έγραψε: #1.949 15-10-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Click για ανάπτυξη... Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η aalyah έγραψε: #1.950 15-10-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα φανταζεσαι??? χμμμ. Σοφια γινεται? παω να δω εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η aalyah έγραψε: #1.951 15-10-08 19:11 Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #1.952 15-10-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 18:57 Η Raisa έγραψε: #1.949 15-10-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Click για ανάπτυξη... Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η aalyah έγραψε: #1.950 15-10-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα φανταζεσαι??? χμμμ. Σοφια γινεται? παω να δω εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η aalyah έγραψε: #1.951 15-10-08 19:11 Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #1.952 15-10-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο??? Click για ανάπτυξη... Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η aalyah έγραψε: #1.950 15-10-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα φανταζεσαι??? χμμμ. Σοφια γινεται? παω να δω εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η aalyah έγραψε: #1.951 15-10-08 19:11 Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #1.952 15-10-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Αννα ναι, εγώ ναι, η Γιούλη όχι άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα φανταζεσαι??? χμμμ. Σοφια γινεται? παω να δω εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η aalyah έγραψε: #1.951 15-10-08 19:11 Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #1.952 15-10-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #1.952 15-10-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω. Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια??? Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.953 15-10-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση! Λες να πάρουμε και τίτλους....οι γονείς της έχουν...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!! Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε?? Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:48 Η Raisa έγραψε: #1.954 15-10-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε? Click για ανάπτυξη... Εγώωωω να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 19:58 Η aalyah έγραψε: #1.955 15-10-08 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώωωω να δεις Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει. Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η nickis έγραψε: #1.956 15-10-08 23:02 να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1011316.jpg 89,5 KB · Εμφανίσεις: 25 P1011315.jpg 102,4 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011320.JPG 255,9 KB · Εμφανίσεις: 30 P1011342.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 28 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #1.957 15-10-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνωωωωω Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η nickis έγραψε: #1.958 15-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια Click για ανάπτυξη... καλα αυτο δεν το συζηταω!!!φαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #1.959 15-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nickis: αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!! Click για ανάπτυξη... Σε πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Η aalyah έγραψε: #1.960 15-10-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nickis: να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.