British - maniacs

Καλησπέρα σας! :D
Πάντως εγώ μια κρατησούλα με την Aegen την έκανα για τη Σόφια... :whistle::whistle:
Εχει μια άδεια θέση δίπλα μου... κι εγώ φοβάμαι τα αεροπορικά:(:P... καμία/κανένας να μου κρατά το χεράκι?? :hmm::P:lol:

Ωραία, αυτήν την φορά θα είμαστε αρκετοί Έλληνες!! Γιούλη θα συμμετάσχεις ή θα έρθεις για επίσκεψή? Η έκθεση είναι απο τις 9 το πρωί μέχρι τις 6-7 το απόγευμα. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία, αυτήν την φορά θα είμαστε αρκετοί Έλληνες!! Γιούλη θα συμμετάσχεις ή θα έρθεις για επίσκεψή? Η έκθεση είναι απο τις 9 το πρωί μέχρι τις 6-7 το απόγευμα. ;)
Καλησπέρα Αννα!:)
Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω....το ξενοδοχείο που έβαλες λινκ τι τιμές έχει? Έκλεισες εσύ κιόλας? Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στην έκθεση, όχι η είσοδος για το κοινό αλλά για τους εκθέτες....και εσύ με τι θα πας?:hmm:
Πολλές ερωτήσεις εεε:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Αννα!:)
Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω....το ξενοδοχείο που έβαλες λινκ τι τιμές έχει? Έκλεισες εσύ κιόλας? Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στην έκθεση, όχι η είσοδος για το κοινό αλλά για τους εκθέτες....και εσύ με τι θα πας?:hmm:
Πολλές ερωτήσεις εεε:redface:

Στο λινκ του ξενοδοχείου έχει τιμές, ανάλογα με το τί δωμάτιο θέλεις. Απ' ότι θυμάμαι είναι περίπου 40 ευρώ την βραδιά για ένα δίκλινο μαζί με πρωινό. Η τιμή συμμετοχής εξαρτάται απο το πόσες γάτες θα φέρεις για να πάρουν μέρος. Αν φέρεις 1 είναι 20 ευρώ για κάθε μέρα (40 δηλαδή για το σκ). Πόσες απο τις δικές σου θα πάρουν μέρος? Εμείς θα πάμε με τρένο.:)

Στο λινκ του ξενοδοχείου έχει τιμές, ανάλογα με το τί δωμάτιο θέλεις. Απ' ότι θυμάμαι είναι περίπου 40 ευρώ την βραδιά για ένα δίκλινο μαζί με πρωινό. Η τιμή συμμετοχής εξαρτάται απο το πόσες γάτες θα φέρεις για να πάρουν μέρος. Αν φέρεις 1 είναι 20 ευρώ για κάθε μέρα (40 δηλαδή για το σκ). Πόσες απο τις δικές σου θα πάρουν μέρος? Εμείς θα πάμε με τρένο.:)
Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!!:up::up::up:
Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!:D....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν?:hmm:

Αχ, τέλεια και μεις με τρένο θα πάμε....να κανονίσουμε να είμαστε μαζί!!!:up::up::up:
Θα πάω με την Ραίσα για αρχή....και ίσως έρθει και ο καλός μου μαζί....λέμε να το κάνουμε και σαν εκδρομούλα!:D....άραγε πρέπει να κλείσω δωμάτιο από πριν?:hmm:

Φυσικά, άμα βολεύουν οι ώρες να κοιτάξουμε άμα μπορούμε να είμαστε μαζί! Στο ξενοδοχείο μένουν πολλοί εκθέτες (παντού ακούγονται νιαουρίσματα:D) οπότε καλύτερα να κλείσεις απο νωρίς. Εγώ μέσα στην εβδομάδα θα έχω κάνει κράτηση.

Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!!

Εεεε....που θα πάτε καλε? Γινεται κάπου διαγωνισμος??? Θα εκθέσετε τα μωρά σας???? Που καλε πειτε μου πληροφοριες!!!
Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα:D:rolleyes:....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!!:up::up::up:

Γίνεται έκθεση γάτας στα Σόφια /Βουλγαρία....και είπα να πάω μια βόλτα με την Ραίσα:D:rolleyes:....θα είναι και η Αννα sublime με τα περσάκια της....και θα έρθει ίσως και η Γιούλη....ω ρε ...ποιος στη χάρη μας....θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!!:up::up::up:

Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο???

Ουαου!!! Τελεια!!! Θα παρετε μερος στο διαγωνισμο???
Η Αννα ναι:D, εγώ ναι:D, η Γιούλη όχι:(
άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ...:rolleyes::rolleyes::up::up:

Η Αννα ναι:D, εγώ ναι:D, η Γιούλη όχι:(
άντε πάρε αεροπλάνο και έλα για ΣΚ...:rolleyes::rolleyes::up::up:

Χαχαχα φανταζεσαι???

χμμμ. Σοφια γινεται?
παω να δω εισητηρια.

Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη :P

Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω.

Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια???

Εεεε....μονο τα εισητηρια κοστιζουν οσο μια βρετανικη κοντοτριχη. Αρα μαλλον πολυ δυσκολο!! Θα προτιμουσα να επαιρνα την κοντοτριχη :P

Την επομενη φορα που θα ειμαι και ελλαδα θα ερθω και εγω.

Λες να μας βγει η Ραισα πρωταθλητρια???
Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση!

Λες να πάρουμε και τίτλους:hmm:....οι γονείς της έχουν;)...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ :lol::lol::lol::lol:

Δίκιο έχεις καλύτερα η κοντότριχη παρά η έκθεση!

Λες να πάρουμε και τίτλους:hmm:....οι γονείς της έχουν;)...αλλά με τόσο χαλαρή κοιλιά που κάναμε μετά τη γέννα λίγο χλωμό ...ξεφεύγουμε από το στάνταρ :lol::lol::lol::lol:

Χαχαχαχα!!!

Γιατι καλε? Δηλαδη αυτες που διαγωνίζονται δεν γεννανε??

Πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη με διαγωνισμους ε?

Εγώωωω να δεις:whistle::whistle::whistle:

:lol::lol::lol::lol:

Σοβαρα? Δηλαδη πας λιγο ξεφραγκη στ'αμπελι? Καλα μωρε δεν πειραζει δεν τρεχει και τιποτα. Το πολυ πολυ να μην κερδίσει.

Νικολέτα αν βρεις κανα ασημενιο ταμπυ εκει περα....ζουλαρε το!!!

να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!!:):)

Συνημμένα

• P1011316.jpg
    P1011316.jpg
    89,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • P1011315.jpg
    P1011315.jpg
    102,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • P1011320.JPG
    P1011320.JPG
    255,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • P1011342.jpg
    P1011342.jpg
    168 KB · Εμφανίσεις: 28
να κανουμε και στους maniac ενα δωρακι...οσοι δεν εχουν δει το θεμα μας...σας παρουσιαζω φωτο του αρκουδιου γκριζλυ!!!:):)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
πεθαίνωωωωω:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια :hmm::D

Καλέ ΤΙ φωτό είναι αυτές....τελικά τα μωρά μου έχουν φωτογένεια :hmm::D

:up:καλα αυτο δεν το συζηταω!!!:P:Pφαινεται η οικογενεια ραισα μου...το'χει...το΄χει...:cool::cool::up::up:αλλα και η φωτογραφος προσπαθει παρα πολυ!!!πιστεψε με!!:):lol::lol:

Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! :mad::mad:

Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry:

Δεν με λυπαστε καθόλου :cry:

(αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back