Chinchilla-maniacs

• Thread starter Thread starter sabi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε?
Ναι,ξεκειναω συγα συγα,απλα προσπαθω να κανονεισω την σηρα,να μην ειναι ολοι μαζη,και δεν ειναι ευκολο καθολου:blink:Η Μουρα ειχε υστρο,νομηζα ειναι ετημη,ομως οταν την εωαλα με τον Κρις δεν μου φενετε οτι κανανε και τιποτα,η ηταν ολα τωσο γρηγορα,με αυτη η γατα ποτε δεν ξερω τη γεινετε....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,ξεκειναω συγα συγα,απλα προσπαθω να κανονεισω την σηρα,να μην ειναι ολοι μαζη,και δεν ειναι ευκολο καθολου:blink:Η Μουρα ειχε υστρο,νομηζα ειναι ετημη,ομως οταν την εωαλα με τον Κρις δεν μου φενετε οτι κανανε και τιποτα,η ηταν ολα τωσο γρηγορα,με αυτη η γατα ποτε δεν ξερω τη γεινετε....:(
Sabi εχεις παρατηρησει απο ποτε κοκκινιζουν οι θηλες τους?
Της Καλυψως απο την αρχη της τριτης βδομαδας μετα το ζευγαρωμα κοκκινησαν ενω η Σεμελη κλεινει τη τριτη βδομαδα τη Κυριακη κι ειναι κατακοκκινη μονο μια:Pθα δουμε...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sabi εχεις παρατηρησει απο ποτε κοκκινιζουν οι θηλες τους?
Της Καλυψως απο την αρχη της τριτης βδομαδας μετα το ζευγαρωμα κοκκινησαν ενω η Σεμελη κλεινει τη τριτη βδομαδα τη Κυριακη κι ειναι κατακοκκινη μονο μια:Pθα δουμε...:hmm:
εγω πιο πολυ κηταω την σεπεριθορα τους,γιατι αυτο φενετε πιο εντονα,με της θηλες δεν ξερω καθολου:hmm:,απλα μονο η Μουρα ειναι δισκολη:blink:,ολες αλες καταλαβενω αμεσως;)

Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους:redface:
Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη...:up::up::up::up:
Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου!
:)

Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη...:up::up::up::up:
Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου!
:)
Αναστασια,οπος παντα με της καλητερες ευχες!σε ευχαριστω:up::up:

καλήμερα !! η μικρή μου είναι ήδη 8 μηνών και απο 12 Ιουλίου θα γίνει 9 και ακόμα δεν έχει οίστρο:hmm::hmm: είναι νωρίς ακόμα ή μήπως υπάρχει κάποιο θέμα! αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει γιατί από όσο ξέρω τα περσικά συνήθως έχουν οίστρο από 6 μηνών και η Lita μου από 6 μηνών είχε τον πρώτο της οίστρο!!ευχαριστώ!!

Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...:hmm:Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο.

Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια!:)
Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...:hmm:Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο.
Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο.

Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια!:)

Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο.
ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστρο:Pθελουν συνεχεια κοκο...:lol::lol:απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα...:P

καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη :hmm: μήπως για αυτό? :hmm:

καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη :hmm: μήπως για αυτό? :hmm:
Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαει;):lol::lol:μην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!!:redface: άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές :lol::lol:

Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε:redface:
Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!!:lol::lol::lol:
Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα..:rolleyes:

Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων;),και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω:lol::lol:

ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστρο:Pθελουν συνεχεια κοκο...:lol::lol:απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα...:P
Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση.:lol::lol::lol:

Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων;),και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω:lol::lol:

Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε:redface:
Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!!:lol::lol::lol:
Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα..:rolleyes:
Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!!

καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα.:hmm::hmm:

καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μας:lol::lol:πότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!!:inlove::inlove::inlove::baby:

να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !!:):D

Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει!:lol::lol::lol: είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος :lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back