sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #2.581 11-06-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξεκειναω συγα συγα,απλα προσπαθω να κανονεισω την σηρα,να μην ειναι ολοι μαζη,και δεν ειναι ευκολο καθολουΗ Μουρα ειχε υστρο,νομηζα ειναι ετημη,ομως οταν την εωαλα με τον Κρις δεν μου φενετε οτι κανανε και τιποτα,η ηταν ολα τωσο γρηγορα,με αυτη η γατα ποτε δεν ξερω τη γεινετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.582 11-06-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ξεκειναω συγα συγα,απλα προσπαθω να κανονεισω την σηρα,να μην ειναι ολοι μαζη,και δεν ειναι ευκολο καθολουΗ Μουρα ειχε υστρο,νομηζα ειναι ετημη,ομως οταν την εωαλα με τον Κρις δεν μου φενετε οτι κανανε και τιποτα,η ηταν ολα τωσο γρηγορα,με αυτη η γατα ποτε δεν ξερω τη γεινετε.... Click για ανάπτυξη... Sabi εχεις παρατηρησει απο ποτε κοκκινιζουν οι θηλες τους? Της Καλυψως απο την αρχη της τριτης βδομαδας μετα το ζευγαρωμα κοκκινησαν ενω η Σεμελη κλεινει τη τριτη βδομαδα τη Κυριακη κι ειναι κατακοκκινη μονο μιαθα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Η sabi έγραψε: #2.583 11-06-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Sabi εχεις παρατηρησει απο ποτε κοκκινιζουν οι θηλες τους? Της Καλυψως απο την αρχη της τριτης βδομαδας μετα το ζευγαρωμα κοκκινησαν ενω η Σεμελη κλεινει τη τριτη βδομαδα τη Κυριακη κι ειναι κατακοκκινη μονο μιαθα δουμε... Click για ανάπτυξη... εγω πιο πολυ κηταω την σεπεριθορα τους,γιατι αυτο φενετε πιο εντονα,με της θηλες δεν ξερω καθολου,απλα μονο η Μουρα ειναι δισκολη,ολες αλες καταλαβενω αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η staman2 έγραψε: #2.584 11-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη... Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:52 Η sabi έγραψε: #2.585 11-06-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη... Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια,οπος παντα με της καλητερες ευχες!σε ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:54 Η Lita έγραψε: #2.586 25-06-09 11:54 καλήμερα !! η μικρή μου είναι ήδη 8 μηνών και απο 12 Ιουλίου θα γίνει 9 και ακόμα δεν έχει οίστρο είναι νωρίς ακόμα ή μήπως υπάρχει κάποιο θέμα! αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει γιατί από όσο ξέρω τα περσικά συνήθως έχουν οίστρο από 6 μηνών και η Lita μου από 6 μηνών είχε τον πρώτο της οίστρο!!ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η moukelis έγραψε: #2.587 25-06-09 11:59 Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #2.588 26-06-09 10:01 Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.589 26-06-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Click για ανάπτυξη... ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.590 26-06-09 11:27 καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #2.591 26-06-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαειμην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η Lita έγραψε: #2.592 26-06-09 18:55 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Click για ανάπτυξη... Ναι,ξεκειναω συγα συγα,απλα προσπαθω να κανονεισω την σηρα,να μην ειναι ολοι μαζη,και δεν ειναι ευκολο καθολουΗ Μουρα ειχε υστρο,νομηζα ειναι ετημη,ομως οταν την εωαλα με τον Κρις δεν μου φενετε οτι κανανε και τιποτα,η ηταν ολα τωσο γρηγορα,με αυτη η γατα ποτε δεν ξερω τη γεινετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.582 11-06-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ξεκειναω συγα συγα,απλα προσπαθω να κανονεισω την σηρα,να μην ειναι ολοι μαζη,και δεν ειναι ευκολο καθολουΗ Μουρα ειχε υστρο,νομηζα ειναι ετημη,ομως οταν την εωαλα με τον Κρις δεν μου φενετε οτι κανανε και τιποτα,η ηταν ολα τωσο γρηγορα,με αυτη η γατα ποτε δεν ξερω τη γεινετε.... Click για ανάπτυξη... Sabi εχεις παρατηρησει απο ποτε κοκκινιζουν οι θηλες τους? Της Καλυψως απο την αρχη της τριτης βδομαδας μετα το ζευγαρωμα κοκκινησαν ενω η Σεμελη κλεινει τη τριτη βδομαδα τη Κυριακη κι ειναι κατακοκκινη μονο μιαθα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Η sabi έγραψε: #2.583 11-06-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Sabi εχεις παρατηρησει απο ποτε κοκκινιζουν οι θηλες τους? Της Καλυψως απο την αρχη της τριτης βδομαδας μετα το ζευγαρωμα κοκκινησαν ενω η Σεμελη κλεινει τη τριτη βδομαδα τη Κυριακη κι ειναι κατακοκκινη μονο μιαθα δουμε... Click για ανάπτυξη... εγω πιο πολυ κηταω την σεπεριθορα τους,γιατι αυτο φενετε πιο εντονα,με της θηλες δεν ξερω καθολου,απλα μονο η Μουρα ειναι δισκολη,ολες αλες καταλαβενω αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η staman2 έγραψε: #2.584 11-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη... Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:52 Η sabi έγραψε: #2.585 11-06-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη... Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια,οπος παντα με της καλητερες ευχες!σε ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:54 Η Lita έγραψε: #2.586 25-06-09 11:54 καλήμερα !! η μικρή μου είναι ήδη 8 μηνών και απο 12 Ιουλίου θα γίνει 9 και ακόμα δεν έχει οίστρο είναι νωρίς ακόμα ή μήπως υπάρχει κάποιο θέμα! αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει γιατί από όσο ξέρω τα περσικά συνήθως έχουν οίστρο από 6 μηνών και η Lita μου από 6 μηνών είχε τον πρώτο της οίστρο!!ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η moukelis έγραψε: #2.587 25-06-09 11:59 Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #2.588 26-06-09 10:01 Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.589 26-06-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Click για ανάπτυξη... ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.590 26-06-09 11:27 καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #2.591 26-06-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαειμην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η Lita έγραψε: #2.592 26-06-09 18:55 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ξεκειναω συγα συγα,απλα προσπαθω να κανονεισω την σηρα,να μην ειναι ολοι μαζη,και δεν ειναι ευκολο καθολουΗ Μουρα ειχε υστρο,νομηζα ειναι ετημη,ομως οταν την εωαλα με τον Κρις δεν μου φενετε οτι κανανε και τιποτα,η ηταν ολα τωσο γρηγορα,με αυτη η γατα ποτε δεν ξερω τη γεινετε.... Click για ανάπτυξη... Sabi εχεις παρατηρησει απο ποτε κοκκινιζουν οι θηλες τους? Της Καλυψως απο την αρχη της τριτης βδομαδας μετα το ζευγαρωμα κοκκινησαν ενω η Σεμελη κλεινει τη τριτη βδομαδα τη Κυριακη κι ειναι κατακοκκινη μονο μιαθα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Η sabi έγραψε: #2.583 11-06-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Sabi εχεις παρατηρησει απο ποτε κοκκινιζουν οι θηλες τους? Της Καλυψως απο την αρχη της τριτης βδομαδας μετα το ζευγαρωμα κοκκινησαν ενω η Σεμελη κλεινει τη τριτη βδομαδα τη Κυριακη κι ειναι κατακοκκινη μονο μιαθα δουμε... Click για ανάπτυξη... εγω πιο πολυ κηταω την σεπεριθορα τους,γιατι αυτο φενετε πιο εντονα,με της θηλες δεν ξερω καθολου,απλα μονο η Μουρα ειναι δισκολη,ολες αλες καταλαβενω αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η staman2 έγραψε: #2.584 11-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη... Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:52 Η sabi έγραψε: #2.585 11-06-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη... Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια,οπος παντα με της καλητερες ευχες!σε ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:54 Η Lita έγραψε: #2.586 25-06-09 11:54 καλήμερα !! η μικρή μου είναι ήδη 8 μηνών και απο 12 Ιουλίου θα γίνει 9 και ακόμα δεν έχει οίστρο είναι νωρίς ακόμα ή μήπως υπάρχει κάποιο θέμα! αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει γιατί από όσο ξέρω τα περσικά συνήθως έχουν οίστρο από 6 μηνών και η Lita μου από 6 μηνών είχε τον πρώτο της οίστρο!!ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η moukelis έγραψε: #2.587 25-06-09 11:59 Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #2.588 26-06-09 10:01 Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.589 26-06-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Click για ανάπτυξη... ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.590 26-06-09 11:27 καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #2.591 26-06-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαειμην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η Lita έγραψε: #2.592 26-06-09 18:55 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Sabi εχεις παρατηρησει απο ποτε κοκκινιζουν οι θηλες τους? Της Καλυψως απο την αρχη της τριτης βδομαδας μετα το ζευγαρωμα κοκκινησαν ενω η Σεμελη κλεινει τη τριτη βδομαδα τη Κυριακη κι ειναι κατακοκκινη μονο μιαθα δουμε... Click για ανάπτυξη... εγω πιο πολυ κηταω την σεπεριθορα τους,γιατι αυτο φενετε πιο εντονα,με της θηλες δεν ξερω καθολου,απλα μονο η Μουρα ειναι δισκολη,ολες αλες καταλαβενω αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η staman2 έγραψε: #2.584 11-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη... Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:52 Η sabi έγραψε: #2.585 11-06-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη... Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια,οπος παντα με της καλητερες ευχες!σε ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:54 Η Lita έγραψε: #2.586 25-06-09 11:54 καλήμερα !! η μικρή μου είναι ήδη 8 μηνών και απο 12 Ιουλίου θα γίνει 9 και ακόμα δεν έχει οίστρο είναι νωρίς ακόμα ή μήπως υπάρχει κάποιο θέμα! αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει γιατί από όσο ξέρω τα περσικά συνήθως έχουν οίστρο από 6 μηνών και η Lita μου από 6 μηνών είχε τον πρώτο της οίστρο!!ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η moukelis έγραψε: #2.587 25-06-09 11:59 Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #2.588 26-06-09 10:01 Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.589 26-06-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Click για ανάπτυξη... ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.590 26-06-09 11:27 καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #2.591 26-06-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαειμην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η Lita έγραψε: #2.592 26-06-09 18:55 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη... Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 10:52 Η sabi έγραψε: #2.585 11-06-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη... Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια,οπος παντα με της καλητερες ευχες!σε ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:54 Η Lita έγραψε: #2.586 25-06-09 11:54 καλήμερα !! η μικρή μου είναι ήδη 8 μηνών και απο 12 Ιουλίου θα γίνει 9 και ακόμα δεν έχει οίστρο είναι νωρίς ακόμα ή μήπως υπάρχει κάποιο θέμα! αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει γιατί από όσο ξέρω τα περσικά συνήθως έχουν οίστρο από 6 μηνών και η Lita μου από 6 μηνών είχε τον πρώτο της οίστρο!!ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η moukelis έγραψε: #2.587 25-06-09 11:59 Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #2.588 26-06-09 10:01 Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.589 26-06-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Click για ανάπτυξη... ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.590 26-06-09 11:27 καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #2.591 26-06-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαειμην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η Lita έγραψε: #2.592 26-06-09 18:55 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη... Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου! Click για ανάπτυξη... Αναστασια,οπος παντα με της καλητερες ευχες!σε ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:54 Η Lita έγραψε: #2.586 25-06-09 11:54 καλήμερα !! η μικρή μου είναι ήδη 8 μηνών και απο 12 Ιουλίου θα γίνει 9 και ακόμα δεν έχει οίστρο είναι νωρίς ακόμα ή μήπως υπάρχει κάποιο θέμα! αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει γιατί από όσο ξέρω τα περσικά συνήθως έχουν οίστρο από 6 μηνών και η Lita μου από 6 μηνών είχε τον πρώτο της οίστρο!!ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η moukelis έγραψε: #2.587 25-06-09 11:59 Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #2.588 26-06-09 10:01 Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.589 26-06-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Click για ανάπτυξη... ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.590 26-06-09 11:27 καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #2.591 26-06-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαειμην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η Lita έγραψε: #2.592 26-06-09 18:55 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλήμερα !! η μικρή μου είναι ήδη 8 μηνών και απο 12 Ιουλίου θα γίνει 9 και ακόμα δεν έχει οίστρο είναι νωρίς ακόμα ή μήπως υπάρχει κάποιο θέμα! αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει γιατί από όσο ξέρω τα περσικά συνήθως έχουν οίστρο από 6 μηνών και η Lita μου από 6 μηνών είχε τον πρώτο της οίστρο!!ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η moukelis έγραψε: #2.587 25-06-09 11:59 Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #2.588 26-06-09 10:01 Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.589 26-06-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Click για ανάπτυξη... ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.590 26-06-09 11:27 καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #2.591 26-06-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαειμην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η Lita έγραψε: #2.592 26-06-09 18:55 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #2.588 26-06-09 10:01 Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.589 26-06-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Click για ανάπτυξη... ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.590 26-06-09 11:27 καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #2.591 26-06-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαειμην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η Lita έγραψε: #2.592 26-06-09 18:55 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.589 26-06-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Click για ανάπτυξη... ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.590 26-06-09 11:27 καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #2.591 26-06-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαειμην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η Lita έγραψε: #2.592 26-06-09 18:55 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια! Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο. Click για ανάπτυξη... ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.590 26-06-09 11:27 καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #2.591 26-06-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαειμην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η Lita έγραψε: #2.592 26-06-09 18:55 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #2.591 26-06-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαειμην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η Lita έγραψε: #2.592 26-06-09 18:55 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμη μήπως για αυτό? Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαειμην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η Lita έγραψε: #2.592 26-06-09 18:55 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις γιατί όντως είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο!! άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 19:28 Η avtwvia έγραψε: #2.593 26-06-09 19:28 Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #2.594 27-06-09 18:15 Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:56 Η staman2 έγραψε: #2.595 27-06-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα... Click για ανάπτυξη... Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #2.596 27-06-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!! Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα.. Click για ανάπτυξη... Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Η sabi έγραψε: #2.597 29-06-09 20:40 καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα σε όλους.αναρωτιέμαι αν μπορεί να βοηθείσει κανείς.ψάχνω μεγάλο εισαγογέα ή αποθήκη που πουλάει χοντρική ονυχοδρόμια.πρέπει να αλλάξω τα δικά μου και θέλω να αγοράσω 5-6 καλά και μεγάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 09:55 Η Lita έγραψε: #2.598 21-07-09 09:55 καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα ! τι κάνουν τα τσιντσιλάκια ?? sabi τι κάνουν οι γατούλες σου? πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες να ανοίξουν τα μάτια μαςπότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η Lita έγραψε: #2.599 21-07-09 10:37 να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
να και ένα δείγμα της φωτογράφησης !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Η Lita έγραψε: #2.600 22-07-09 17:23 Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει! είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.