sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,ξεκειναω συγα συγα,απλα προσπαθω να κανονεισω την σηρα,να μην ειναι ολοι μαζη,και δεν ειναι ευκολο καθολουα...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε?
Η Μουρα ειχε υστρο,νομηζα ειναι ετημη,ομως οταν την εωαλα με τον Κρις δεν μου φενετε οτι κανανε και τιποτα,η ηταν ολα τωσο γρηγορα,με αυτη η γατα ποτε δεν ξερω τη γεινετε....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Sabi εχεις παρατηρησει απο ποτε κοκκινιζουν οι θηλες τους?Ναι,ξεκειναω συγα συγα,απλα προσπαθω να κανονεισω την σηρα,να μην ειναι ολοι μαζη,και δεν ειναι ευκολο καθολουΗ Μουρα ειχε υστρο,νομηζα ειναι ετημη,ομως οταν την εωαλα με τον Κρις δεν μου φενετε οτι κανανε και τιποτα,η ηταν ολα τωσο γρηγορα,με αυτη η γατα ποτε δεν ξερω τη γεινετε....
![]()
Της Καλυψως απο την αρχη της τριτης βδομαδας μετα το ζευγαρωμα κοκκινησαν ενω η Σεμελη κλεινει τη τριτη βδομαδα τη Κυριακη κι ειναι κατακοκκινη μονο μια
θα δουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω πιο πολυ κηταω την σεπεριθορα τους,γιατι αυτο φενετε πιο εντονα,με της θηλες δεν ξερω καθολουSabi εχεις παρατηρησει απο ποτε κοκκινιζουν οι θηλες τους?
Της Καλυψως απο την αρχη της τριτης βδομαδας μετα το ζευγαρωμα κοκκινησαν ενω η Σεμελη κλεινει τη τριτη βδομαδα τη Κυριακη κι ειναι κατακοκκινη μονο μιαθα δουμε...
![]()
,απλα μονο η Μουρα ειναι δισκολη
,ολες αλες καταλαβενω αμεσως
staman2
Περιβόητο μέλος
Και πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη...Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους![]()

Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αναστασια,οπος παντα με της καλητερες ευχες!σε ευχαριστωΚαι πολύ καλά θα κάνεις. Καλλίτερα να την προφυλάξεις για να εισαι και σίγουρη!!! Ευχομαι να σου χαρίσει το ομορφότερο μωράκι της. Και να ζήσει μαζί σας για πολλα χρόνια ακόμη...
Με το καλό τα ζευγαρώματα Σαμπίνα μου!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

είναι νωρίς ακόμα ή μήπως υπάρχει κάποιο θέμα! αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει γιατί από όσο ξέρω τα περσικά συνήθως έχουν οίστρο από 6 μηνών και η Lita μου από 6 μηνών είχε τον πρώτο της οίστρο!!ευχαριστώ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο.Ισα ισα,τα περσικα νομιζω οτι αργουν να ωριμασουν...Γενικα απο οσο γνωριζω ειναι απο τις πιο αργες φυλες οσον αφορα τον οιστρο.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροΚαλημέρα Σάμπι και γατοοικογένεια!
Σωστά. Ειναι πολύ αργές στον οίστρο οι περσικές. Η Νάλα μου είχε οίστρο στους 11 μήνες και ο Πέρσης στους 9 μήνες που τον στείρωσα, μόοολις άρχιζε να ψιλοέχει οίστρο.
θελουν συνεχεια κοκο...
απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα...
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
μήπως για αυτό? 
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα.Η Μασια ειχε πρωτι ιοστρο 10 μηνων,και ειναι νορησ γενεκα για περσικα,ολες γατεσ μου ξεκενειζανε μετα οπα 11 μηνων.να τα χαιρεσε,γιατη οταν θα ξεκεινεισει πιωε την σταματαεικαλημέρα και απο μένα !! δηλαδή η Lita μου που είχε από 6 μηνών τι σημαίνει? είναι βεβαία πολύ μικρόσωμημήπως για αυτό?
![]()

μην ανεισειζεισ καθολου ολα ειναι φιζιολογηκαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
άντε με το καλό να μεγαλώσει τώρα και δεν με πειράζουν και καθόλου οι φωνές 

avtwvia
Διάσημο μέλος

Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!!

Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα..

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω

staman2
Περιβόητο μέλος
Μωρε τι μας λες? Εντάξει δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα σεξουαλική ωρίμανση.ποιος Περσης βρε εχει οιστρο? Κανεις και παρεα με εκτροφεα Βιρμανικων...οι γατοι δεν εχουν οιστροθελουν συνεχεια κοκο...
απλα ωριμαζουν καποια στιγμη σεξουαλικα...
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ακομα και τα βιβλια λενε οτι περσιας θυληκα συνιθος ξεκεινανε μετα απο 11 μηνων,και ευτιχος δεν εχουν εντονο φωνη,τα δικα μου μονο περπατουν με το ποπο πανω
![]()
Σάμπι και Αντωνία μου τι κάνετε? Καλησπέρα!!!! Ολα καλά? Να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!!!!!!!!!!Εμενα παντως ο Πασας ειχε στους 11 μηνες και ο κουραδος δεν ειχε ποτε
Αφου τον πηγα για στειρωση επειδη βαριομουνα να περιμενω να του ερθει!!!
Το μωγιο ακομα δεν εχει δειξει καθολου σημαδια αλλα ειναι 6 μηνων ακομα..![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

πότε περιμένεις μικρά τώρα? θα κάνω και εγώ μία φωτογράφηση στην Isis και θα ανεβάσω φώτο να δεις πώς μεγάλωσε!!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool