Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω![]()

τέλεια είναι να σου ζήσουν!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο να σου πει ο γιατρος.Ορηστε οι φωτογραφιεςκαλησπέρα σε όλους !! sabi έχεις άλλες φωτογραφίες απο τα μικρά αν ναι βάλε μας μερικές ακόμα να τα θαυμάσουμε!!! έχω και μια απορία !!αν κάποια στιγμή θελήσω να ζευγαρώσω την isis υπάρχει κάποια εξέταση για να διαπιστώσεις οτι δεν έχει στενή λεκάνη και μπορεί να κυοφορήσει ?? ή οτι δεν θα έχει πρόβλημα στη γέννα??? δεν θα ήθελα να διακινδυνεύσω με τίποτα να πάθει κάτι !!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
για φάγωμαΑυτο να σου πει ο γιατρος.Ορηστε οι φωτογραφιες

τέλεια μικρούλια 

ζηλεύω θέλω και εγώ 

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα,δεν σου θτανει η δικια σου Ισιςγια φάγωματέλεια μικρούλια
ζηλεύω θέλω και εγώ
![]()

Συνημμένα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν θα εχεις το σπιτι σου να μου πεις,μπορει να εχω και ενα αγορακι για σενασκέφτομαι οτι μόλις φτιάξω το δικό μου σπιτι ή παω έστω σε μεγαλύτερο θέλω να αποκτήσω μερικά ακόμα μικρά σαν την isis και αυτος είναι ο μόνος λόγος που θα τη ζευγάρωνα για να αποκτήσω μερικές isis ακομά και να δώσω και ένα στην αδερφή μου που θέλει να μου την κλέψει![]()

Συνημμένα
Luna
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
ποτε δεν είναι αρκεταΕλα,δεν σου θτανει η δικια σου Ισις![]()

Είναι πανέμορφα κ πολύ στρουμπουλά για τσιντσιλα, τέλεια γατάκια

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ποτε δεν είναι αρκετα
οντως,εγω τωρα που εχω 10 γατακια και γατες μια χαρα περναω![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος

μακάρι να μπορούσα να είχα κ εγώ 10 τέτοια στρουμπουλα χνουδωτά κουκλια, πραγματικά είσαι πολύ τυχερή
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΗ ΦΩΡΑ ΒΓΕΙΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΓΟΥΡΕΙΣΕ10;;; ΤΕΛΕΙΑΑΑΑμακάρι να μπορούσα να είχα κ εγώ 10 τέτοια στρουμπουλα χνουδωτά κουκλια, πραγματικά είσαι πολύ τυχερή
![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ποτε δεν είναι αρκετα
οντως,εγω τωρα που εχω 10 γατακια και γατες μια χαρα περναω![]()
κ μετά μου λες να μην ζηλεύω με 10 γατούλες στρουμπουλές κ χνουδωτές που έχεις![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Α το γλυκούλι μου,είναι κ χαδιάρικοΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΗ ΦΩΡΑ ΒΓΕΙΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΓΟΥΡΕΙΣΕ![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Α το γλυκούλι μου,είναι κ χαδιάρικο
έτσι πρέπει να είναι όλες οι γάτες της sabi γιατί και έναν απόγονο της οικογένειας που έχω κ εγώ το μεσαίο της όνομα είναι γουργουρούλης !!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλο αυτοέτσι πρέπει να είναι όλες οι γάτες της sabi γιατί και έναν απόγονο της οικογένειας που έχω κ εγώ το μεσαίο της όνομα είναι γουργουρούλης !!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
Luna
Περιβόητο μέλος
Μεγαλοσαμε λυγακι,α?![]()
αχ καλε ειναι τοσο ζουμπουρλαααααα!!!!!!

απο τα πιο ωραια φατσακια!!

και τα χρωματα ειναι τελεια!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool