Chinchilla-maniacs

πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω:lol::lol:
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: τέλεια είναι να σου ζήσουν!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα σε όλους !! sabi έχεις άλλες φωτογραφίες απο τα μικρά αν ναι βάλε μας μερικές ακόμα να τα θαυμάσουμε!!! έχω και μια απορία !!αν κάποια στιγμή θελήσω να ζευγαρώσω την isis υπάρχει κάποια εξέταση για να διαπιστώσεις οτι δεν έχει στενή λεκάνη και μπορεί να κυοφορήσει ?? ή οτι δεν θα έχει πρόβλημα στη γέννα??? δεν θα ήθελα να διακινδυνεύσω με τίποτα να πάθει κάτι !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα σε όλους !! sabi έχεις άλλες φωτογραφίες απο τα μικρά αν ναι βάλε μας μερικές ακόμα να τα θαυμάσουμε!!! έχω και μια απορία !!αν κάποια στιγμή θελήσω να ζευγαρώσω την isis υπάρχει κάποια εξέταση για να διαπιστώσεις οτι δεν έχει στενή λεκάνη και μπορεί να κυοφορήσει ?? ή οτι δεν θα έχει πρόβλημα στη γέννα??? δεν θα ήθελα να διακινδυνεύσω με τίποτα να πάθει κάτι !!
Αυτο να σου πει ο γιατρος.Ορηστε οι φωτογραφιες

Συνημμένα

• 1881.jpg
    1881.jpg
    142,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 1882.jpg
    1882.jpg
    185,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 1884.jpg
    1884.jpg
    117,1 KB · Εμφανίσεις: 21
Αχου,ειναι σαν λουτρινα!

Αυτο να σου πει ο γιατρος.Ορηστε οι φωτογραφιες
για φάγωμα :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: τέλεια μικρούλια :up::up::baby::baby::baby::baby: ζηλεύω θέλω και εγώ :redface::redface::redface:

για φάγωμα :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: τέλεια μικρούλια :up::up::baby::baby::baby::baby: ζηλεύω θέλω και εγώ :redface::redface::redface:
Ελα,δεν σου θτανει η δικια σου Ισις;)

Συνημμένα

• DSC01188.jpg
    DSC01188.jpg
    221,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSC04909.jpg
    DSC04909.jpg
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 24
σκέφτομαι οτι μόλις φτιάξω το δικό μου σπιτι ή παω έστω σε μεγαλύτερο θέλω να αποκτήσω μερικά ακόμα μικρά σαν την isis και αυτος είναι ο μόνος λόγος που θα τη ζευγάρωνα για να αποκτήσω μερικές isis ακομά και να δώσω και ένα στην αδερφή μου που θέλει να μου την κλέψει :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σκέφτομαι οτι μόλις φτιάξω το δικό μου σπιτι ή παω έστω σε μεγαλύτερο θέλω να αποκτήσω μερικά ακόμα μικρά σαν την isis και αυτος είναι ο μόνος λόγος που θα τη ζευγάρωνα για να αποκτήσω μερικές isis ακομά και να δώσω και ένα στην αδερφή μου που θέλει να μου την κλέψει :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Οταν θα εχεις το σπιτι σου να μου πεις,μπορει να εχω και ενα αγορακι για σενα;)

Συνημμένα

• 1519.JPG
    1519.JPG
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 20
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ελα,δεν σου θτανει η δικια σου Ισις;)
ποτε δεν είναι αρκετα :lol::lol::lol:
Είναι πανέμορφα κ πολύ στρουμπουλά για τσιντσιλα, τέλεια γατάκια :up::up:

οντως,εγω τωρα που εχω 10 γατακια και γατες μια χαρα περναω:lol::lol:

10;;; ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ:up::up: μακάρι να μπορούσα να είχα κ εγώ 10 τέτοια στρουμπουλα χνουδωτά κουκλια, πραγματικά είσαι πολύ τυχερή:up:

10;;; ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ:up::up: μακάρι να μπορούσα να είχα κ εγώ 10 τέτοια στρουμπουλα χνουδωτά κουκλια, πραγματικά είσαι πολύ τυχερή:up:
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΗ ΦΩΡΑ ΒΓΕΙΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΓΟΥΡΕΙΣΕ:up::up:

οντως,εγω τωρα που εχω 10 γατακια και γατες μια χαρα περναω:lol::lol:

κ μετά μου λες να μην ζηλεύω με 10 γατούλες στρουμπουλές κ χνουδωτές που έχεις :P:lol::lol::lol::lol::lol:

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΗ ΦΩΡΑ ΒΓΕΙΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΓΟΥΡΕΙΣΕ:up::up:
Α το γλυκούλι μου,είναι κ χαδιάρικο

Α το γλυκούλι μου,είναι κ χαδιάρικο

έτσι πρέπει να είναι όλες οι γάτες της sabi γιατί και έναν απόγονο της οικογένειας που έχω κ εγώ το μεσαίο της όνομα είναι γουργουρούλης !!:lol::lol::lol::inlove::inlove:

έτσι πρέπει να είναι όλες οι γάτες της sabi γιατί και έναν απόγονο της οικογένειας που έχω κ εγώ το μεσαίο της όνομα είναι γουργουρούλης !!:lol::lol::lol::inlove::inlove:
Καλο αυτο:up::up:

Σημερα ειμεις βγεικαμε για προτη φωρα βολτα με την μαμα και θεια,τρεχαμε και παιζαμε:P

Συνημμένα

• 01112009193.jpg
    01112009193.jpg
    151,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 01112009195.jpg
    01112009195.jpg
    181,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 01112009196.jpg
    01112009196.jpg
    185,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 01112009191.jpg
    01112009191.jpg
    373,7 KB · Εμφανίσεις: 26
Μεγαλοσαμε λυγακι,α?:hmm:

Συνημμένα

• 01112009184.jpg
    01112009184.jpg
    280,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 01112009185.jpg
    01112009185.jpg
    185,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 01112009186.jpg
    01112009186.jpg
    301,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 01112009189.jpg
    01112009189.jpg
    185,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 01112009194.jpg
    01112009194.jpg
    133,4 KB · Εμφανίσεις: 28
Μεγαλοσαμε λυγακι,α?:hmm:

αχ καλε ειναι τοσο ζουμπουρλαααααα!!!!!!:up::up::up:
απο τα πιο ωραια φατσακια!!:inlove::inlove::inlove:και τα χρωματα ειναι τελεια!!:rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back