Καλέ, Νίκη, στο ταξίδι- αστραπή πήρες και τον Άρη μαζί; Η Μυρτούλα, δεν σας ακολούθησε;
Ελενη φυσικα και δεν πηρα τον Αρη μαζι μου.Εμεινε σπιτι με την Μυρτουλα, μονοι τους.

Επειδη σ'αυτον τον γαμο ηταν κουμπαρος ο αδερφος μου, μειναμε μεχρι το τελος στο κεντρο,που εγινε το γλεντι(απ'οπου και οι φωτο των κυκνων) και ετσι πηρα μαζι μου, μια απο τις συνθεσεις λουλουδιων για τον στολισμο(ειχε κρινους και γκερμπερες που μ'αρεσουν).

Ο Αρης ομως αρχισε να την περιποιειται(παει και δαγκωνει το λουλουδια) και την Μυρτουλα την επιασα να γλυφει τα τριανταφυλλακια.

Φοβαμαι οτι τα ψακαζουν με κατι τα λουλουδια για να διατηρουνται, οποτε δυστυχως θα την πεταξω.
Εγώ έχω να πω. Νίκη ήρθες Αθήνα και δεν μας πήρες για καφέ καλέεεεεεε?
Ρανια κατεβηκα για μια μερα στην κυριολεξια. Σαββατο μεσημερι φτασαμε, το απογευμα ηταν ο γαμος και μετα το γλεντι, και κυριακη μεσημερι φυγαμε πισω γιατι σημερα το πρωι δουλευα.

Και το ξενοδοχειο που μειναμε δεν ηταν Αθηνα αλλα στον Πειραια(Ποσειδων αν θυμαμαι) , σε σας οι αποστασεις ειναι και τεραστιες οποτε δεν το ρισκαρα.Ηταν και οι δικοι μου μαζι, δεν μπορουσα να κανω οτι θελω.

Την επομενη φορα που θα τυχει να κατεβω θα μεινω τουλαχιστον ενα διημερο, οποτε θα εχω χρονο.

Υ.Γ Αληθεια γιατι κυριακη πρωι(10-11) δεν υπαρχει ουτε μια μπουγατσα ανοικτη (ουτε ενα καφε) στο κεντρο του Πειραια?

Τελικα φαγαμε κατι και ειπιαμε καφε
στα...GOODY"S.

Σου εχω ενα ακομη παρανυφακι ...την Μυρτουλα.

Να αρχισω να ξαχνω και για ....γαμπρο?

να δω αν τηρησεις την υποσχεση?