Κεραμιδό-maniacs

Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα :P:P:P

Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα...

κανα προβλημα ??:P
Αυτός είναι ο Πώλης, 100% καθαρόαιμος κεραμιδόγατος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ομολογώ,πως δεν έχω δει ωραιότερο παρανυφάκι!:inlove:
Αυτοί οι κύκνοι δεν είναι όπως ανεβαίνεις για Πάρνηθα;:hmm:

Ναι ακριβως!Στην λεωφορο Πρνηθας.:D
Ο Αρης σας ευχαριστει πολυ για τα καλα σας λογια.:kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ακριβως!Στην λεωφορο Πρνηθας.:D
Ο Αρης σας ευχαριστει πολυ για τα καλα σας λογια.:kiss::kiss::kiss:
Ναι,γιατί τους έχω δει κι εγώ...:)
Γλύκας αυτός ο γατούλης!:happy: Φέρνει λίγο στο κουνελάκι μου!:hmm:

Καλέ, Νίκη, στο ταξίδι- αστραπή πήρες και τον Άρη μαζί; Η Μυρτούλα, δεν σας ακολούθησε;

τον πηρε η μαμα μου που ειναι η γιαγια των δικων μου γατιων;)

ε βεβαια ηρθαν ολοι οι υπολοιποι κ σου αλλαξαν τα μυαλα:mad:
μην τη δωσεις, αλλα θα ερχομαι συνεχεια κ θα την ζουλαω κ θα την πειραζω:P ενταξει??

Βεβαιως!! Παντα εψαχνε καποιον για θυμα να τον δαγκωνογρατζουναει:P:lol:

Ο Αρούλης είναι κούκλος!!!:)

:lol::lol::lol:.Τελικα μου εκανε κατι πατουσιτσες,κατι τουτουλιτσες, κατι χαδιτσες και δεν την δινω.Με εριξε το μπαγάσικο!!!:P
Τυπική συμπεριφορά της γνωστής φυλής των μπαγασόγατων, που περιλαμβάνει ΚΑΙ γατιά ράτσας ΚΑΙ γατιά της πιάτσας, και μάλιστα τα πιο προνομιούχα! :up:

Εχετε δει πιο ομορφο παρανυφακι να μυριζει και να απολαμβανει τα λολουδια για τον στολισμο του γαμου?
Βρε Νίκη, αν μου εξασφαλίσεις 3-4 τέτοια παρανυφάκια, μέχρι κι εγώ παντρεύομαι! :P:lol::lol:

Κουκλος ο Αρης,οπως παντα!Σωστος κυριος!

Εγώ έχω να πω. Νίκη ήρθες Αθήνα και δεν μας πήρες για καφέ καλέεεεεεε?:(

Βεβαιως!! Παντα εψαχνε καποιον για θυμα να τον δαγκωνογρατζουναει:P:lol:
κ μοιαζει για αγγελουδι:hmm:
θα με φαει δλδ??? σιγα μη φοβηθω αμα τη βαλω κατω... θα πει το δεσποτη παναγιωτη:lol::lol::lol:

Καλέ, Νίκη, στο ταξίδι- αστραπή πήρες και τον Άρη μαζί; Η Μυρτούλα, δεν σας ακολούθησε;

Ελενη φυσικα και δεν πηρα τον Αρη μαζι μου.Εμεινε σπιτι με την Μυρτουλα, μονοι τους.:hmm: Επειδη σ'αυτον τον γαμο ηταν κουμπαρος ο αδερφος μου, μειναμε μεχρι το τελος στο κεντρο,που εγινε το γλεντι(απ'οπου και οι φωτο των κυκνων) και ετσι πηρα μαζι μου, μια απο τις συνθεσεις λουλουδιων για τον στολισμο(ειχε κρινους και γκερμπερες που μ'αρεσουν).;) Ο Αρης ομως αρχισε να την περιποιειται(παει και δαγκωνει το λουλουδια) και την Μυρτουλα την επιασα να γλυφει τα τριανταφυλλακια.:hmm:Φοβαμαι οτι τα ψακαζουν με κατι τα λουλουδια για να διατηρουνται, οποτε δυστυχως θα την πεταξω.:(

Εγώ έχω να πω. Νίκη ήρθες Αθήνα και δεν μας πήρες για καφέ καλέεεεεεε?:(

Ρανια κατεβηκα για μια μερα στην κυριολεξια. Σαββατο μεσημερι φτασαμε, το απογευμα ηταν ο γαμος και μετα το γλεντι, και κυριακη μεσημερι φυγαμε πισω γιατι σημερα το πρωι δουλευα.:( Και το ξενοδοχειο που μειναμε δεν ηταν Αθηνα αλλα στον Πειραια(Ποσειδων αν θυμαμαι) , σε σας οι αποστασεις ειναι και τεραστιες οποτε δεν το ρισκαρα.Ηταν και οι δικοι μου μαζι, δεν μπορουσα να κανω οτι θελω.:hmm:Την επομενη φορα που θα τυχει να κατεβω θα μεινω τουλαχιστον ενα διημερο, οποτε θα εχω χρονο.:)
Υ.Γ Αληθεια γιατι κυριακη πρωι(10-11) δεν υπαρχει ουτε μια μπουγατσα ανοικτη (ουτε ενα καφε) στο κεντρο του Πειραια?:blink:
Τελικα φαγαμε κατι και ειπιαμε καφε στα...GOODY"S.:blink::down:

Βρε Νίκη, αν μου εξασφαλίσεις 3-4 τέτοια παρανυφάκια, μέχρι κι εγώ παντρεύομαι! :P:lol::lol:

Σου εχω ενα ακομη παρανυφακι ...την Μυρτουλα.;) Να αρχισω να ξαχνω και για ....γαμπρο?:blink: να δω αν τηρησεις την υποσχεση?:P

Συνημμένα

• Μυρτουλα παρανυφακι 001 α.jpg
    Μυρτουλα παρανυφακι 001 α.jpg
    155 KB · Εμφανίσεις: 30
καλα αυτη η σταμπα του παρασκευα δεν μοιαζει σαν καρδουλα??
paraskevas115.jpg

Τη λατρεύω αυτή τη γάτα:up::up::up:. Μυρτούλα, πως σου παν τα ροζ, πως σου παν καλέ τα ροζ:whistle::whistle::whistle:

Ναι ακριβως καρδουλα και ειναι και συμετρικη απ'οτι βλεπω!:up:

Τη λατρεύω αυτή τη γάτα:up::up::up:. Μυρτούλα, πως σου παν τα ροζ, πως σου παν καλέ τα ροζ:whistle::whistle::whistle:

Ω σας ευχαριστουμε πολυ:redface::redface::redface: Να βαλουμε αλλη μια φωτο μας, με τα ροζ-φουξια λουλουδια(μονο που βγηκε λιγο σκοτεινη).:D
Και μια με το αδερφακι μας;):D:D

Συνημμένα

• Μυρτουλα παρανυφακι 002 α.jpg
    Μυρτουλα παρανυφακι 002 α.jpg
    171,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Αρης-Μυρτω Πανοραμα 2.jpg
    Αρης-Μυρτω Πανοραμα 2.jpg
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 25
Νίκη είναι κουκλιά!
Φτου-φτου, μη σας ματιάσω :happy:( αν και δεν το κάνω -δυστυχώς για κάποιες άλλες περιπτώσεις).

ααα!ειμαι πολυ maniac των κεραμιδογατων!!!:) η καλυτερη ΄ρατσα΄!!!:P

Συνημμένα

• Εικόνα081.jpg
    Εικόνα081.jpg
    156,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Εικόνα023.jpg
    Εικόνα023.jpg
    261,9 KB · Εμφανίσεις: 22
Νίκη είναι κουκλιά!
Φτου-φτου, μη σας ματιάσω :happy:( αν και δεν το κάνω -δυστυχώς για κάποιες άλλες περιπτώσεις).

Ευχαριστουμε!:kiss::kiss::kiss::redface::redface:

paraskevas115.jpg

Πρόσεξε παρασκευάκο, έτσι μεγάλη που είναι η καρδούλα σου, εύκολα τη σημαδεύουν τα βέλη, χι,χι,χι:lol::lol::lol:

Ω σας ευχαριστουμε πολυ:redface::redface::redface: Να βαλουμε αλλη μια φωτο μας, με τα ροζ-φουξια λουλουδια(μονο που βγηκε λιγο σκοτεινη).:D
Και μια με το αδερφακι μας;):D:D[/quote]
Είστε δυό γλυκά γλυκά παρανυφόγατα, άντε και στα δικά μας οι αδέσμευτες μοναχόγατες:up::up::up:

Είστε δυό γλυκά γλυκά παρανυφόγατα, άντε και στα δικά μας οι αδέσμευτες μοναχόγατες:up::up::up:

Λοιπον Beeb,νυφη εχουμε, παρανυφακια εχουμε, τον γαμπρο ψαχνουμε τοση ωρα!:blink:;):lol: Τα ψεματα τελειωσαν...φανερωσου!:blink:(που κρυφτηκες?)....ηρθε η ωρα να σοβαρευτεις!:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back