Αλλαντίν, ή αλλιώς η ιστορία ενός θύματος τροχαίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ημουν κι εγώ εκει και μπορώ να βεβαιώσω οτι το υπηρετικό προσωπικό του τον φρόντιζε πολύ επιμελώς τον κύριο Αλαντίν! :)
Και ναι, ειναι πραγματικά πολύ καλύτερα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπράβο αλλάντινάκο!και μπράβο και στη μαμά σου και στο υπηρετικό προσωπικό:D:Dθα έρθω να σε ξαναδώ..:kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νάτος και ο γατιδάκος μας!! Σήμερα όπως είπε και η Αρήθα, σαφώς καλύτερα, τον περιποιηθήκαμε, τον ταϊσαμε, τον πλύναμε..όταν πήγα τον βρήκα στρογγυλοκαθησμένο στα γόνατά της ...την πλησιασα επιφυλακτικά (ως Ελληνιδα Μητέρα)..και μου είπε ότι μόνος του πήγε:D...Τώρα αφού αρχισε να τρώει και να περπατάει κάπως καλύτερα μας μένει το θέμα της άμμου..σιγα σιγα και με μικρα βηματακια θα τα καταφέρουμε πιστεύω...του είπαμε όλες τις αγάπες που λαμβάνει από εδώ και μου απαντούσε μια ώρα (μάλλον έλεγε για έναν έναν χωριστά:P).
Ενά γεια σε όλους από τον Αλλαντιν μας.:inlove::inlove:

Συνημμένα

• Allandin IV.jpg
    Allandin IV.jpg
    103,6 KB · Εμφανίσεις: 44
Φάτσα μου όμορφη! Είναι λατρεμένος γάτος...

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ο Αλαντινάκος το πιο γλυκό λιονταράκι του mycat συνέρχεται μέρα με τη μέρα. Η καινούρια φωτογραφία είναι καταπληκτική. Και αυτή η φατσούλα... σου έρχεται να ρουφήξεις την οθόνη:kiss::kiss::kiss:

Είναι απλά πανέμορφος !!!!
(και έχω και μια αδυναμία στους κόκκινους γάτους ...)

Μπράβο στα κορίτσια του Κέντρου που τον προσέχουν και μπράβο σε όλες εσάς που μοιράζετε την αγάπη και την στοργή σε όλα αυτά τα χτυπημένα αδεσποτάκια.

Αλλαντίν ήσουν τυχερός μέσα στην ατυχία σου. Μακάρι να γίνεις σύντομα καλά και να βρεθείς σε οικογένοια που θα σε αγαπά και θα σε νοιάζεται.

Avrilio, δικαίως τον ερωτεύτηκες. Εύχομαι το συνοικέσιο να έχει αίσιο τέλος.

είναι γλύκας δεν είναι;:inlove: και απίστευτη λιονταρόφατσα με φοβερή όρεξη για φαι. Προσπαθεί να ανακτήσει και δυνάμεις ο καημένος ειναι εξασθενημένος πολύ! Ευχαριστούμε για τις ευχές σας και την αγαπη σας.
Υ.Γ. επίσης έχει γινει απίστευτα πολυλογάς..:lol:

βουλα μου....ευχαριστω για την ετχη σου....αλλα μ αυτη τη μανα πουχει....χλωμο το βλεπω....Ασε που εδω μεσα μερικες ενισχυουν την παθολογια της(τι τραβαω η γυναιακα!!!!).....που να μπλεξω τωρα με τετοια πεθερα?????Βεβαια θα τρεχει με το ταπερακι κι αυτο με βολευει.....αλλα, δεν προκειται να με εγκρινει....ειμια πολυ ανεξαρτητη κ φιλελευθερη για τα γουστα της....
Βουλα μου....δραμα να μπλεκεις με μεσογειακη μανα με τσε-μπερι.....ας παει καλα ο κουκλακος...κι ας παει στα καλυτερα χερια....

καλέ δεν σε αποκλείσαμε...αμέσως, να κατηγορήσετε τη Μητέρα..:D.ακόμα κοιτάμε να έχει τη σωστή ανατροφή ο κανακάρης μας (για να μην έχει να λέει η νύφη) και φυσικά μετά ενα καλο κορίτσι και σπίτι.. (φαινεται και σπιτόγατος..:lol:)..Προς το παρόν έχετε ελευθέρας να πάτε να τον βλέπετε και να τον κανακεύετε και αυτό ειναι πολύ σημαντικό..ρωτήστε και την φίλη Αρήθα αν δεν με πιστεύετε..:lol::lol:

Τι όμορφο να βλέπεις την ζωή στα ματάκια του:) εκεί που νόμιζες ότι σβήνουν. Μπράβο ξανά βρε Νότα.

:redface::redface: εντάξει μπράβο σε όλους μόνη μου τίποτα δεν θα είχα καταφέρει..

:redface::redface: εντάξει μπράβο σε όλους μόνη μου τίποτα δεν θα είχα καταφέρει..

Κι όμως πόσα γατάκια ψυχοραγάνε και πεθαίνουν αβοήθητα γιατί δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να τα βοηθήσει:( Αν δεν του έδινες σημασία αυτά τα ματάκια θα ήταν σβημένα

ελα πια....το καλυτερο για το κανακαρη σου!!!!!και νυφη πανεμορφη του εχουμε, κ ετεροθαλη κουκλο αδελφο....κ μιαζει ο αφιλοτιμος και στον μπαρμπα αυρηλιο....περασε κ δεν ακουμπησε....δε συγκρινεται η ομορφαδα του αυρηλακου...ηταν αυτοκρατορικη!!!!!Ελα πια.....μας αφηνεις να τον δουμε!!!!ετσι απλα κυρα μου????να τον ματσουλευουμε θελουμε...οχι μια απλη επισκεψη ως θαυμαστριες η ως υπηρετικο προσωπικο!!!!Αντε μπραβο!!!!!!ποτε θα το ξεμοναχιασω το παιδι να του το κανω πριβε?????

Μόλις γύρισα από το Κέντρο Γάτας κι έχετε, όλες οι θαυμάστριες, τα φιλιά του σούπερ γόη! Κι ένα δυνατό Νιάρρρρ, έτσι, για καληνύχτα!:)

Όμως ας είμαστε αισιοδοξοί γιατί αυτό μας δείχνει και ο Αλαντίν με την θέλησή του για ζωή.
...αμέσως, να κατηγορήσετε τη Μητέρα...quote] Δεν ξέρεις Nota μου ότι κ να την κάνεις τη νύφη, αυτή τη μητέρα θα κατηγορήσει

δεν ταλεγα εγω????που εισαι αρηθα να την μαζεψεις αυτη την τρικαλιωτισσα που μας ξεμυλιζει την νοτα?????Αρηθα!!!!!ελα να σωσεις την κατασταση!!!!!
Στελλακο....ευχαριστουμε για τα φιλακια του γοη!!!!εσυ τουλαχιστον εισαι τυχερη γιατι τον χαρχαλεψες κι ακουσες το....εργαστασιο χουρχουριων του!!!!

Και τα δικά μας φιλιά στον Αλαντίν τον άρχοντα των λιονταριών (καμία συγγένεια μ' αυτόν των δαχτυλιδιών)
δεν ταλεγα εγω????που εισαι αρηθα να την μαζεψεις αυτη την τρικαλιωτισσα που μας ξεμυλιζει την νοτα?????Αρηθα!!!!!ελα να σωσεις την κατασταση!!!!!
Α παπα! τι γλωσσού αυτή η νυφή:hmm:

πω πω έχεις δίκιο Sli8erin...τι να κάνουμε..από την άλλη και ο δικός μου δεν βαζει γλώσσα μέσα..
Στέλλα σας ευχαριστούμε που είδατε τον μικρό. Εμείς δυστυχώς τη Μανταρίνα δεν προκάμαμε να την δούμε καθότι ήταν κατειλλημένο το δωματιό της εκείνη την ώρα..:) Ελπίζω να είναι καλά και γλυκιά όπως παντα και αυτή και τα μωράκια της..

Παιδιά,
Ο Αλλαντινάκος μας αισίως έκλεισε μήνα....:)
Η υγεία του καλυτερέυει μέρα με την ημέρα.

Έκανε 1 χειρουργείο... πέρασε αρκετές μέρες στην εντατική, ταϊστηκε με σύριγγα, με το κουταλάκι, και τώρα πλέον τρώει μονος του.... :up:

Η βοήθειά σας πολύτιμη και καλοδεχούμενη!!!! :)

Καταπληκτικά νέα αυτά που ακούω. Αντε σε λίγο να βρεθεί κ μια καλή οικογένεια να τον προστατεύει μια ζωή. Η βοήθεια θα έρθει την πρώτη του μηνός γιαί τότε πληρώνομαι. Ελπίζω να μη υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα ώστε να μην υπάρχουν τα απαραίτητα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back