drusilia
Διάσημο μέλος

Και ναι, ειναι πραγματικά πολύ καλύτερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα έρθω να σε ξαναδώ..:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
...Τώρα αφού αρχισε να τρώει και να περπατάει κάπως καλύτερα μας μένει το θέμα της άμμου..σιγα σιγα και με μικρα βηματακια θα τα καταφέρουμε πιστεύω...του είπαμε όλες τις αγάπες που λαμβάνει από εδώ και μου απαντούσε μια ώρα (μάλλον έλεγε για έναν έναν χωριστά
).Ενά γεια σε όλους από τον Αλλαντιν μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
(και έχω και μια αδυναμία στους κόκκινους γάτους ...)
Μπράβο στα κορίτσια του Κέντρου που τον προσέχουν και μπράβο σε όλες εσάς που μοιράζετε την αγάπη και την στοργή σε όλα αυτά τα χτυπημένα αδεσποτάκια.
Αλλαντίν ήσουν τυχερός μέσα στην ατυχία σου. Μακάρι να γίνεις σύντομα καλά και να βρεθείς σε οικογένοια που θα σε αγαπά και θα σε νοιάζεται.
Avrilio, δικαίως τον ερωτεύτηκες. Εύχομαι το συνοικέσιο να έχει αίσιο τέλος.
RedCat
Διάσημο μέλος
και απίστευτη λιονταρόφατσα με φοβερή όρεξη για φαι. Προσπαθεί να ανακτήσει και δυνάμεις ο καημένος ειναι εξασθενημένος πολύ! Ευχαριστούμε για τις ευχές σας και την αγαπη σας.Υ.Γ. επίσης έχει γινει απίστευτα πολυλογάς..

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βουλα μου....δραμα να μπλεκεις με μεσογειακη μανα με τσε-μπερι.....ας παει καλα ο κουκλακος...κι ας παει στα καλυτερα χερια....
RedCat
Διάσημο μέλος
.ακόμα κοιτάμε να έχει τη σωστή ανατροφή ο κανακάρης μας (για να μην έχει να λέει η νύφη) και φυσικά μετά ενα καλο κορίτσι και σπίτι.. (φαινεται και σπιτόγατος..
)..Προς το παρόν έχετε ελευθέρας να πάτε να τον βλέπετε και να τον κανακεύετε και αυτό ειναι πολύ σημαντικό..ρωτήστε και την φίλη Αρήθα αν δεν με πιστεύετε..

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
εκεί που νόμιζες ότι σβήνουν. Μπράβο ξανά βρε Νότα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

εντάξει μπράβο σε όλους μόνη μου τίποτα δεν θα είχα καταφέρει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
εντάξει μπράβο σε όλους μόνη μου τίποτα δεν θα είχα καταφέρει..
Κι όμως πόσα γατάκια ψυχοραγάνε και πεθαίνουν αβοήθητα γιατί δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να τα βοηθήσει
Αν δεν του έδινες σημασία αυτά τα ματάκια θα ήταν σβημέναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
...αμέσως, να κατηγορήσετε τη Μητέρα...quote] Δεν ξέρεις Nota μου ότι κ να την κάνεις τη νύφη, αυτή τη μητέρα θα κατηγορήσει
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στελλακο....ευχαριστουμε για τα φιλακια του γοη!!!!εσυ τουλαχιστον εισαι τυχερη γιατι τον χαρχαλεψες κι ακουσες το....εργαστασιο χουρχουριων του!!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Α παπα! τι γλωσσού αυτή η νυφήδεν ταλεγα εγω????που εισαι αρηθα να την μαζεψεις αυτη την τρικαλιωτισσα που μας ξεμυλιζει την νοτα?????Αρηθα!!!!!ελα να σωσεις την κατασταση!!!!!

RedCat
Διάσημο μέλος
Στέλλα σας ευχαριστούμε που είδατε τον μικρό. Εμείς δυστυχώς τη Μανταρίνα δεν προκάμαμε να την δούμε καθότι ήταν κατειλλημένο το δωματιό της εκείνη την ώρα..
Ελπίζω να είναι καλά και γλυκιά όπως παντα και αυτή και τα μωράκια της..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Αλλαντινάκος μας αισίως έκλεισε μήνα....

Η υγεία του καλυτερέυει μέρα με την ημέρα.
Έκανε 1 χειρουργείο... πέρασε αρκετές μέρες στην εντατική, ταϊστηκε με σύριγγα, με το κουταλάκι, και τώρα πλέον τρώει μονος του....

Η βοήθειά σας πολύτιμη και καλοδεχούμενη!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool